Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerinted melyik a legjobb...

Szerinted melyik a legjobb böngésző Androidra jelenleg (2023)?

Figyelt kérdés
Beállítási lehetőségek, funkciók, anonimitás, reklámmentesség, és ami a legfontosabb az akkumulátor fogyasztás szempontokat figyelembe véve.

2023. márc. 1. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Edge canary
2023. márc. 1. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Ha ennyire félsz, hogy "lekövetnek", akkor inkább ne is használd az internetet
2023. márc. 1. 22:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon félek, rettegek. Nincs titkolnivalóm, csak nem szeretem ha a többi alkalmazás aszerint dob fel reklámokat (YouTube, TikTok, Facebook stb.), hogy most épp mit nézek a böngészőben.

A chrome -nak sok az akkumulátor igénye, a firefox lassan tölt, befagy. Köszönöm, hogy releváns választ adtál a kérdésre.

2023. márc. 1. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Opera megérhet egy próbát, igaz én IOS-n használom de meg vagyok vele elégedve.
2023. márc. 1. 23:43
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

"nem szeretem ha a többi alkalmazás aszerint dob fel reklámokat (YouTube, TikTok, Facebook stb.), hogy most épp mit nézek a böngészőben"

Érthető. Én is jobban szeretem, ha penis enlarger reklámokat kapok ahelyett, ami esetleg tényleg az érdeklődési körömbe vág.

Külön groteszk, hogy a böngészőnél rettegsz az adatgyűjtéstől, de Facebookot azért használsz.

Egyébként pedig el kellene döntened, hogy mi a fontos. Olyan nem lesz, ami minden vágyat és paranoiát kielégít. Az Opera talán a leghatékonyabb erőforrásgazdálkodású Androidon, bár mióta Chromium alapú, azért ez már nem mutatkozik meg olyan markánsan. Az Opera Mini tényleg takarékos, de eléggé kiherélt cucc. Operácól és Firefoxból is vannak Androidon spéci változatok, az Opera Touch és a Firefox Focus talán megérnek egy próbát.

2023. márc. 2. 03:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

#5: +1

Kedves kérdező, ha az említett appoknak engedélyt adtál, hogy turkáljanak a többi alkalmazásban, akkor onnantól kezdve édesmindegy mit tiltasz a böngészőben.

2023. márc. 2. 03:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem ismerősok miatt, csoport, klub ami csak a fszbukkon van, egyszerűbb megosztani a vezérnek ott a tartalmakat, nem én akartam. Én sem kedvelem, de kényszerítettek a haszálatára. Ismerősök elérnek mobilon, hívás.

Tárhely engedélyt mindegyik kér, legtöbbjük nem is működik nélküle. Peniseket szerencsére még nem dobott a képembe a TikTok😁

Akkumulátor, internet egyéb "kötelező", mert nem indul el az app engedélyek megadása nélkül a háttérben tiltva.

#5 köszönöm, ránézek.

2023. márc. 2. 04:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
brave
2023. márc. 2. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!