Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy ismerősöm Facebook fiókját...

Ptlg225 kérdése:

Egy ismerősöm Facebook fiókját ellopták, mit tudunk csinálni?

Figyelt kérdés
Ma reggel már nem tudott belépni. A freemailjén látjuk, hogy az email cím és a jelszó meg lett változtatva. Hol tudom ezt jelenteni? Hogyan tudnánk a fiókját visszaszerezni?

2023. febr. 25. 09:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A PCWorld-os link hátha segít.
2023. febr. 25. 10:48
 12/21 A kérdező kommentje:
A PCWorld-os link sem segített. Sajna nem ismeri fel, hogy ezen az eszközön (PC és Telefon) már egyszer bejelentkeztem.
2023. febr. 25. 11:10
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor most mégsem "egy ismerős" Fb fiókjáról van szó? Mivel az ismerősnek kéne próbálnia és te próbálod vagy hogy van ez?
2023. febr. 25. 11:12
 14/21 A kérdező kommentje:
Az ő telefonján és számítógépén nem ismeri fel, hogy már egyszer be volt jelentkezve.
2023. febr. 25. 11:22
 15/21 A kérdező kommentje:
Egyszerűbb volna csak valakinek ezt megírni a facebooknál, de nincsen elérhetőségük vagy mi. De ez a szar autómata rendszer szart se ér. Még jelentés után is visszaír, hogy semmi baj azzal a fiókkal, ami el van lopva.
2023. febr. 25. 11:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Ismerősöd nem kapott valamilyen e-mail-t a jelentés után? Nézze meg a spam mappát is.
2023. febr. 25. 11:45
 17/21 A kérdező kommentje:

Oké, a facebook nagy nehezen küldött egy jelszóváltoztatós emailt, de az egy időután elvesztette az érvényét. Most sajnos még új kérvényt sem tudok kérni, mert a Facebook nem érzékeli, hogy már egyszer be léptem ezen a készüléken a facebookba. Már 5 különböző telefonon és 2 számítógépen próbáltam, de csak nem akarja érzékelni.

Mivel feltörték és megváltoztatták a Facebook-fiók e-mail címét és jelszavát, így nincs más lehetőségem azt visszaszerezni. Sajnos nem tudok, egy normális Facebook email címet ahova ezt be tudnám jelenteni, mert csak buta autómatikus rendszerük van ami szart se ér.

2023. febr. 27. 17:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Ismerősödnek ezért kellett volna kétlépcsős azonosítást használni, megelőzhető lett volna nagy valószínűséggel ez az egész.

Egyébként miképpen történt, rossz linkre kattintva adta meg adatait?

2023. febr. 27. 17:42
 19/21 A kérdező kommentje:
Valami nagy nehezen sikerűlt átállítatnom a facebook fő email címét az egyik email címemre. De hiába kérek jekszó változtatást. A megkapott kód sehogy se jó neki. Esküszöm, ez direkt szívat engem.
2023. febr. 27. 21:53
 20/21 anonim ***** válasza:

-mit tudsz csinálni?

-Meg tudod vigasztalni: már úgyse lesz többé szükséged arra a fiókra..

2023. febr. 28. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!