Az nagy baj, ha a lakásban nincs UTP-csatlakozó aljzat? Lehet így internetezni?
Figyelt kérdés
Új építésű lakás. Mondtuk, hogy kérünk vezetékes internet elérési lehetőséget (úgy fogalmaztam, hogy legyen internet kábel). A tv adás set top box-ból jön, ami UTP-vel csatlakozik a falba, és a box-ból HDMI-n keresztül megy a tv-be az adás. Erre nem úgy szerelték be. Router persze van a lakásban.2023. febr. 24. 17:29
11/17 A kérdező kommentje:
Nem matattam benne, nehogy megrázzon az áram. Mondom, kábelek futnak benne vízszintesen.
Megkérdeztem az építtetőt az új lakásban, hogy mi van a műanyag lap mögött. Azt mondta, hogy "oda megy be a szolgáltatás". Mondták, hogy ott lesz a router. Emellé a műanyag lap mellé a barmok betettek 2 hagyományos konnektor aljzatot. Nincs optikai kivezetési pont.
2023. febr. 24. 18:29
12/17 anonim válasza:
Most mi köze a közönséges villanyszerelő doboznak az internethez?
13/17 A kérdező kommentje:
Most ezt tőlem kérdezed? Nem értek hozzá.
2023. febr. 24. 18:44
14/17 A kérdező kommentje:
2023. febr. 24. 18:47
15/17 anonim válasza:
Most ezt tőlem kérdezed? Nem tzdunk róla semmit.
16/17 A kérdező kommentje:
megtaláltam a megoldást: powerline adapter
2023. febr. 24. 19:41
17/17 anonim válasza:
De az a wifit fogja venni szerintem (powerline).
Ez a Schneider jó lenne, csak ki kell vezetni hozzá a LAN kábelt. Az építők tudják, hol milyen vezeték fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!