Miért dobta fel a következő tartalmat a youtube?
Nem szeretnék linket adni a lényeg, hogy egy srácot kettévágot egy targonca. Régen volt a tévében is azt hiszem. Itt az elején leszögezem, hogy mint embert sajnálom. Én magam is dolgoztam egy időben beteg emberekkel igaz nem ilyen durva balesetet elszenvedett emberekkel.
Na nekem ezt a videót már hónapokkal ezelőtt beadta, akkor is jelentettem kéretlen tartalomnak.
Igazából a fotó zavar ami a videón szembe jön velem.
Annyit írtam be hogy legjobb stratégiai játékok. És 10 találat után már whispertont adta be, 15-nél ezt a fent említett videót. Ott ami már az, hogy "neked ajánlott". Tudom hogy konkrétan ezt a videót már jelentettem egyszer. Nem azért hogy szedjék le, hanem hogy ne nyomja bele a youtube a képembe.
Engem most csak felzaklatott, de mi van ha gyerekek is látják?
Mert az úriember meztelen van a képen.
> akkor is jelentettem kéretlen tartalomnak.
Nem jól jártál el. Kéretlen tartalom akkor lenne, ha egy másik felhasználó küldözgetné neked a videót. De itt nem ezt történt. Ezzel a jelentéssel arra kérted a Youtube-ot, hogy úgy általában törölje a videót, nem csak a neked való ajánlások közül, hanem teljes mértékben. Ez viszont nem indokolt, a Youtube nem is távolította el a videót. Viszont ettől még számodra nem fogja kevésbé ajánlani.
Helyette azt kellene tenni, hogy a videó címe melletti három egymás alatti pontot ábrázoló ikonra kattintva a „Nem érdekel”, esetleg a „Ne javasold ezt a csatornát” menüpontokat választani.
> Engem most csak felzaklatott, de mi van ha gyerekek is látják?
A regiszrációnál meg kell adnod a születési dátumodat. Illetve 13 éves kor alatt a szülő regisztrálhatja a gyermekét. A Youtube tehát tudja az életkort, és csak a megfelelő besorolású videókat jeleníti meg. (Ha meg valaki nem valós életkort adott meg, mondjuk 10 évesen 1950-es születési dátumot adott meg, az meg így járt. De ez már azért a szülő felelőssége is.)
Nem ott jobb oldalt dobta fel, hanem amikor beírtam a keresőbe és görgettem le, ott nem volt olyan opció a 3 pontnál hogy nem érdekel.
De lehet valamit rosszul néztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!