Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Távoli kapcsolat bejelentkezés...

Távoli kapcsolat bejelentkezés, mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Új laptopot vásároltam (Windows 10 op. rendszer). Telepítettem a szükséges eszközöket, ami a home officehoz szükséges, azonban a bejelentkezéskor falakba ütközöm.

Megadom a benti számítógépem nevét a távoli asztali kapcsolatnál, amikor azonban bejelentkeznék, csak a telefonszámon jelenik meg, amellyel regisztráltam egy Microsoft fiókot. Itt aztán rámegyek a további lehetőségekre, megadom a benti felhasználóm, jelszavam, de semmi, azt írja, meghiúsult a bejelentkezés.

2023. febr. 15. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Ez nem így működik. Teljesen el vagy tévedve. Kérj segítséget a cég rendszergazdájától.
2023. febr. 15. 18:05
 2/3 A kérdező kommentje:
De igen, pont így működik. Az előző gépemen ugyanígy telepítettem mindent a leírás szerint, működött is egyből, azelőtt Linuxon is elsőre sikerült.
2023. febr. 15. 18:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Megoldódott a dolog...aki nevetni szeretne egyet: \ helyett /-t írtam egy helyen...
2023. febr. 15. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!