Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Na most akkor, Mikor lesz...

Na most akkor, Mikor lesz fizetős, meddig kell kilepni a Citomailből? Február vegéig vagy Március vegéig én má nemértem ezt sem.

Figyelt kérdés

2023. febr. 15. 09:10
 1/10 anonim ***** válasza:
26%

Akkor ideje rágyúrni a szövegértésre, mert nagyon világosan le van írva.

[link]

2023. febr. 15. 10:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Tehát ápr 12 ig kell kiköltözni?
2023. febr. 15. 10:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Elolvastad?

Akkor #2-re miért vársz választ?

Ha kapsz rá egy "igen"-t, majd azt írod: köszi, várok még válaszokat?

2023. febr. 16. 15:07
 4/10 A kérdező kommentje:
A sok levelet, hogy másoljam át az újra?
2023. febr. 27. 09:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Gmail beállítások fiók importálása vagy fogsz egy levelezőprogit és mindet letöltöd a gépedre és csak az újakat fogod az új szolgáltatónál tartani stb..

Sokkal nagyobb gond, hogy sok oldalon, ahol regisztráltál ha ezt adtad meg emailnek, akkor át kell irogatnod.

2023. febr. 27. 10:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Ezt az értesítést küldte a citromail:

[link]

Én pl. egyesével továbbítottam a nekem fontos üzeneteket a másik fiókomba. De utána gondolkoztam, hogy úgy kellet volna, hogy először kijelölöm amit akarok továbbítani és egyszerre továbbítom.

2023. febr. 28. 13:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Én is egyesével, mashogy nemtudtam, nemertem, a hogykellett vona, nemtudom ertelmezni sajnos,

Nincs is olyan lehetőség

2023. febr. 28. 14:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, mert a Gmail -ban van az, hogy úgy mint egy levelező program, leszedi az emaileket a citromailből, ott van opció rá, hogy ahonnan leszedi, hagyjon másolatot, vagy sem.

[link]

2023. márc. 1. 08:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyébként az említett hagyjon másolatot opció a mellékelt linken a 3. pontnál a "leave a copy.." rublika.

Sőt ott van címkézési lehetőség is, így vizuálisan is kiemelhető, hogy melyik email jött a citromailről..-

2023. márc. 1. 08:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi van azóta?
okt. 1. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!