Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van értelme így kinn hagyni a...

Van értelme így kinn hagyni a képet?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy nagyon ritkán csinálok magamról képet, és zavart hogy 4 éve nem változtattam már meg facebookon. hát csináltam millió sikertelent, míg egyet nagynehezen elfogadhatónak ítéltem. géppel generáltam mögé egy mesterséges hátteret majd feltöltöttem profilképnek. és esküszöm addig nem is figyeltem rá oda hogy gyakorlatilag egy szinte teljesen ugyanolyan beállításút csináltam ráadásul ugyanabban a pulcsiban mint 4 éve :D minimális részletek különböznek csak, gyakorlatilag ránéz valaki és azt gondolja hogy ez a régi, csak kicserélt hátérrel. érdemes így fennhagyni? annak örülüök hogy kinézetre ugyan nem sok változás történt, de annyit pepecseltem vele hogy felkerüljön valami mert nagyon nem vagyok magammal kibékülve aztán így járok. régit sem akarom törölni, de így meg sokan azt hihetik hogy még mindig nem vagyok hajlandó egy újat csinálni
2023. febr. 13. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Utoljára 2 éve cseréltem képet és akkor is egy 4 évesre. Nem érdekel, hogy ki mit gondol a profilképemről, neked sem kéne. Engem sem érdekel, hogy másoknak milyen régi van.
2023. febr. 13. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Utoljára 2015-ben töltöttem fel profilképet, a regisztrációkor, most pedig törlöm magam hamarosan.

Szerintem ne foglalkozz ennyit a profilképpel.

Esetleg kérj meg valakit hogy fényképezzen le természetes környezetben aztán tedd ki a képet, de ennyi, ekkora figyelmet ne szentelj neki szerintem.

2023. febr. 13. 19:20
 3/5 A kérdező kommentje:
én tényleg az a típus vagyok aki szinte nulla interakciót mutat, néha lájkolok párat ismerősöknek, vagy felköszöntöm szülinapokkor de nem szórom tele a falat semmivel, nem osztogatok meg cikkeket stb. nem vagyok csoportokban. ezért tűnt ez most "nagy dolognak" nálam. fura hogy ennek ellenére az elmúlt években sokan úgy töröltek hogy semmi rossz vagy negatív nem volt köztünk, egyszerűen csak kihúztak az ismerőseik köréből. még nem volt alkalmam megkérdezni egyiket sem hogy miért, élőben szeretném
2023. febr. 13. 19:29
 4/5 A kérdező kommentje:
akkor nem is akkora dolog túlfoglalkozni vele, igazatok van, meghagyom
2023. febr. 13. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha úgysem használod igazán a facedet, nem értem miért pörögsz rá a profilképedre. Egyébként ez egy borzasztóan gyerekes, tinikre jellemző dolog ilyeneken agyalni. Sok ember, főleg a nívósabb szakmájúak háttal meg féloldalból fotózza magát, hogy ne lehessen megismerni vagy felhasználni a fotóját idegenek által. Amúgy meg, minek legyél olyannak ismerőse, akivel amúgy beszéltél életedben 1 mondatot? Ő nem volt kíváncsi rád, nyilván te sem voltál rá, ha nem írtál rá chaten. Attól, mert néha látod Lacit a szomszédos osztályból vagy Mari nénit a szomszéd házból, nem kell fűt-fát ismerősnek jelölni meg tartogatni, csak magadat égeted le, ha ezért bárkit felelősségre vonsz, amiért törölt téged. Ha nem volt alkalmad élőben megkérdezni őket, az is csak azt mutatja, hogy nem voltál te velük szoros kapcsolatban. Az emberek rendszeresen törölnek le olyanokat, akikről vagy nem tudják kik, vagy semmilyen kapcsolatot nem ápolnak, és akkor meg minek.
2023. febr. 13. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!