A drága Citromail miért nem küldi a Steam Guard kódot ?
Tudom az én hibám, hogy ezt használom, át is váltanám szívesen gmail-re, de mivel nem tudok belépni steamre így nem ez nem fog menni. 2020 elején kaptam utoljára steam guard kódot citromailen, most nemrég újraktam a rendszert és kéri a steam a kódot amit NEM kaptam meg eddig. Ugyanez a helyzet a verifikációs levéllel is, az sem érkezik meg, viszont minden más steam reklám meg igen. Tehát olyan mintha csak egy része lenne blokkolva a steam leveleknek, pont a lényegesek. :D Néztem a spamben, nincs ott sem, próbáltam másik gépről másik rendszerrel, az sem jó. Hozzáadtam a noreply@... meg a másikat is a trustedhez de nem ért semmit.
A steam supportnál fényképet kérnének vagy bankkártya számot bizonyítékként, hogy enyém az account, igaz, hogy előtte ugye beírtam a felhasználónevet és a kódot, miért nem lehetne egyszerűen csak egy e-mail változtatást eszközölni... Írhatnék talán a citromailnek is, hogy kezdjenek vele valamit, de szerintem olyan lenne mint halottnak a csók. Igazából van még 2 hónap amíg fizetős nem lesz a citrom, addig próbálkozhatok, perkálni nem fogok érte az tuti.
Szóval ha valaki elolvasta ezt a sok rizsát, és még ezek után van bármilyen ötlete, hogy mit lehetne még próbálkozni, azt örömmel fogadnám.
"A steam supportnál fényképet kérnének vagy bankkártya számot bizonyítékként, hogy enyém az account, igaz, hogy előtte ugye beírtam a felhasználónevet és a kódot, miért nem lehetne egyszerűen csak egy e-mail változtatást eszközölni..."
Mondjuk küldd el nekik és akkor meg is oldják....
"miért nem lehetne egyszerűen csak egy e-mail változtatást eszközölni"
Mert van olyan, akinek több száz erez forint van a Steam fiókján, de van olyan is, mint pl. én is, akinek több millió forintnyi játék és cucc van a raktárjában.
Ezért nem lehet csak úgy átírogatni az email címet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!