Telekom vagy vodafone(hajlok a telekom felé sok ismerős ezt ajánlja inkább,a fő kérdés inkább erre irányul milyen díj csomagot válasszak,megéri-e a magenta 1 ha engem csak a net érdekel minden más nélkül)?
jelenleg ezzel rendelkezem:100/100 (Mbps)
a megenta1-ről még annyit ha a netmellé választok mondjuk telefont pl 500/150 díjcsomag 5880 ft ez magenta 1-el olcsóbb lesz vagy hozzá adódik a telefon is?
Lehet hogy hülye kérdések pláne hogy minden le van írva az oldalukon de elég hülye vagyok ezekhez és nem akarom hogy átlegyek....va.
a 2 otthoni szolgáltatásért is fizetem kell az az a netért fizetnék 5880 at de akkor még jön hozzá mondjuk a telefon(vezetékes),és a havi díjas mobil ezekről nem tudom mennyik szóval biztos nem ennyi lesz a havi díj a végén.
Van olyan opció az oldalukon hogy mennyit fieztnék magentával amikor ki választom az otthoni net csomagot akkor lenne 4000 valamennyi önmAGÁBA A NET ehhez még hozzá adódik a 2 másik szolgáltatás dja igaz?
egyébként én feltöltő kártyás vagyok szóval még a havi díjas szolgáltatásról sem tudok sokat.
Szia. Milyen csomagot sikerült választanod?
Mert itt ahol én lakok elég jó csomagot sikerült szereznem.
2 telefon abbol 1 korlátlan hívás. másik korlátlan netbe van + telekom tv 3 boxal + 1 gigabites net. Ami mindig megvan és 1100 körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!