Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ilyenkor mivan? Nagyon irritáló.

Ilyenkor mivan? Nagyon irritáló.

Figyelt kérdés

Hali.

Tegnap óta nem tudok feltölteni képet Facebookra. Egész nap próbáltam ( ma is ) és nemtöltötte fel, egyszerüen lefagyott.. Három böngészővel is próbáltam ( opera, firefox, chrome ) mindegyiknél leáll. Ma informatika órán néztem, hogy arról a gépről sikerül e képet feltölteni hátha a profilommal van baj, de nem mert suliból feltöltötte. Egy 480x580-as 188Kb-os JPEG képről van szó. Fogalmam nincs miért nem sikerül.

Előre is köszi a választ!

2010. okt. 4. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Csávókám ma egész nap ezzel van elfoglalva mindenki itt, csak senki nem veszi a fáradtságot, hogy visszanézze a többi 1500 ugyan ilyen feltett kérdést. Én meg már még egyszer le nem írom. ÜLJ LE EGYES!!!!!!!!!!!
2010. okt. 5. 01:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom Te hogy vagy vele de én nem találtam az én problémámmal itt semmit. Lehet, h én vagyok a vak, ha szerinted van akkor linkeld be, nagyon megköszönném.
2010. okt. 5. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:

tessék mennyi kell???

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=18&keres..

csak ugye egy keresőt használni tudni is kell. a varázsszavak begépelése nagyon nehéz...

2010. okt. 6. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
telepítsed ujra a gépet
2010. okt. 6. 16:39
 5/6 anonim válasza:
51%

ez aztán a komoly probléma...nem lehet feltenni képet a facebookra. mindenki ezt csinálja a szabadidejében suli-facebook-ágy. -.- Már a suliban is facebook megy a mobilokon. én nem tudom mért van én 15 éves vagyok és a facebook nem vonz. Inkább tanulok programozni. Facebookot is arra használom legtobbet hogy a nagybácsim segíthessen programozási kérdéseimbe... és ha nem lehet valamit a facebookal máris kitor a háború...mind amikor kiesett nemrég 5 orara a facebook másnap suliba halgathattam hogy nem tudtak uj statuszokat írni. Lehet hogy én vagyok hulye hogy nem élek-halok az fb-ért,és a programozás érdekel...

ennyi

2010. okt. 6. 17:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.
2010. okt. 6. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!