Hogyan lehet beállítani egyszerre a Google keresőben a "szó szerint" módot és a "magyar ország" kereső funkciót?
Köszönöm a válaszokat. Pontosan azt nem értettem, hogy ha az eszközök közül kiválasztom, "Ország: Magyarország" )mert kifejezetten nálunk beszerezhető dolgot keresek, és leszűkítem a keresést "Szó szerint"-re, mert rengeteg felesleges találatot hoz, akkor magától vissza vált "Bármely ország"-ra.
Holott én nem ezt szeretném!! Ez főleg alkatészek keresésekor szokott előfordulni, ahol nem magyar szövegrésze a megnevezésnek. Az idézőjelet kipróbáltam ,jónak tűnik (pld "BFY33" "NPN", magyar oldalakon:csak a magyar oldalakat hozta). A logikáját, a miért-jét továbbra sem értem, de sebaj :)
Régen nézhetted, mert már csak a nyelvet lehet állítani. Sajnos ebben az esetben lefordított külföldi találatok is megjelennek. Annyit tehetsz, hogy a domain-t ("site") leszűkíted .hu-ra, bár így kiesnek azok, akik nem ilyet regisztráltak, tehát pl. "BFY33" site:hu.
5/
köszönöm, a "site:hu"-t nem ismertem, kiprobálom. Éna google.hu-t használom, azon más eszközöket látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!