Miért ilyen rossz a freemail? Miért nem javítják ki a hibákat?
Figyelt kérdés
Hihetetlen, hogy szinte soha nem lehet belépni, mert adatelérési hiba, kommunikációs hiba, vagy egyszerűen semmi nem történik.2010. okt. 4. 17:57
1/7 anonim válasza:
ugyanazért amiért az iwiw is szar. t-onlineos kontárság.
2/7 anonim válasza:
Mára vártam egy csomó anyagot freemelen. Hát mit ád a Jó Isten 111 óráig én sem, de a küldők sem tudtak semmit tenni. Telefonálgatás ide-oda- amoda, míg nagy kegyesen beindult az információ áramlat. Elvettek a munkából egy fél napot, amit éjjel kell bepótolnom. VÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!
3/7 anonim válasza:
a másik meg az hogyha beküldöd egy munkahelyre az önéletrajzod és free vagy ne adj isten citromailos vagy kinevetnek :D
5/7 anonim válasza:
Vam gmail-os levelezési oldalam is, de nem gondoltam hogy egyszer ennyire be...ar a freemail.
6/7 anonim válasza:
mit ne mondjak, 14 évesen még oké a freemail, de sztem egy idő után ésszerű lenne átváltani gmailre. nagyobb a presztízse, és persze sokkal megbízhatóbb, nem pedig egy foshalom mint a többi ingyenes lev.rendszer...
7/7 bp1985 válasza:
Nekem van freemailos címem, amikor a webes nem ment, meg sem nyitotta, outlook-ba gond nélkül ment kifelé-befelé a mail.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!