Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen ingyenes emailszolgálta...

Milyen ingyenes emailszolgáltatót tudok használni citromail-em helyett, ami nem kér telefonszámot?

Figyelt kérdés

A 15 éve aktívan használt citromail címeim helyett kellene. Gmail teljesen kizárva. Freemailt csak végső legrosszabb esetben használnék.

Eddig ezeknek néztem most utána:

AOL- telefonszámot kér

Zoho- telefonszámot kér

Yahoo- telefonszámot kér

Yandex- telefonszámot kér

Obnbox- telefonszámot kér

Indamail- Megszüntették a regisztrációt.

Euromail- nem enged regisztrálni, vszín halott az oldal Humankraft Kft. 2004-2018 van az aljára írva.

GMX - Nem jöttem rá hogy kell regisztrálni, ahányszor megpróbálom a szabályzatot oldalát adja.

Mailbox.hu - Folyton azt írja ki hiba a regisztráció közben, tegnapi is próbáltam, mai is szerintem nem működik.

Lajt- a böngésző nem biztonságos oldalnak jelzi.

Postafiók hu- Regisztráció gomb sincs az oldalon vszín rég megszűnt.

Protonmail- Direkt olyan email fiókot keresek amit ezekre használnám pl: apróhírdetések, webshop rendelések, kíváncsiságból történő regisztrációk, stb. A protonamail nem ilyenekre ideális.

2023. febr. 7. 12:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
hát nálam még nem kért, meg lehet adni másik emailcímet a biztonságnál
2023. febr. 21. 17:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!