Hol lehet beszélgetni a mesterséges intelligenciával az interneten?
Figyelt kérdés
Egyre több helyen látom, hogy írogatnak vele, de nem tudom hol lehet neki kérdést feltenni2023. febr. 1. 15:15
1/9 anonim válasza:
Otthon a konnektorba tudsz belekiabálni jó hangosan, és ha szerencséd van, válaszol.
2/9 anonim válasza:
Amit most felkaptak, az az OpenAI nevű cég ChatGPT nevű alkalmazása:
4/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Gondolom a 8 milliárd ember közül még senki se próbálta ki, én leszek az első. Nagyon örülök neki.
8/9 anonim válasza:
Szerintem egy kis törököt beültettek a gépbe, és az írja a szöveget. Sőt, egy egész török kolóniát, hogy egyszerre több emberrel is tudjanak beszélni.
És most mind alszanak. Gondolom azért, mert éjszaka van. Valószínű valahol magyarországon lehet a központ. Lehetett sejteni, hogy magyar találmány. Mi találtuk ki. Csak éppen nem működik.
9/9 anonim válasza:
"mi találtuk fel"
Fura ezt egy humános szájából hallani. Hogy meri, egy gondolkodni nem tudó, birkaagyú humános, azt állítani, hogy ők is feltalálták. Fel sem érnek egy reáloshoz. Egy reálos találta fel, a humános csak pofázni tud. Talán csinálja, amihez ért, és magoljon. Úgyis csak azt tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!