Hogyan lehet szerezni a torrent oldalakra meghívót?
Figyelt kérdés
Tudnátok még esetleg mondani olyan torrentes oldalakat, ahol gyorsabban letudom tölteni a filmeket?Én most egy meghívós oldalon vagyok rajta, de több mint 1 napig tart mire letöltöm.Azt hallottam, hogy kevesebb idŐ alatt is le lehet tölteni pl 1GB-os filmet!?SEGíTSETEK!!2010. okt. 4. 10:27
1/5 anonim válasza:
Ismerős által. Ha van ismerősöd pl. az nCore-on és rá tudod venni, hogy küldjön neked meghívót, akkor bekerülsz, egyébként nem fogsz. Az meghívó felelősséggel tartozik a meghívottért, azaz idegentől nem fogsz kapni.
2/5 anonim válasza:
A letöltési sebesség attól függ, hogy hányan seedelik éppen az adott filmet. Ha kevesen töltötték le, vagy már túl régen, és ezért kevesen töltik vissza, nyilván igen lassan fog letöltődni...
Ha friss az "áru" és sokan nyomják visszafelé, akkor nálam 15 megabites sávszélességgel fél-egy óra max. amíg lejön egy film.
4/5 anonim válasza:
A seederektől és a neted gyorsaságától függ. Az oldaltól max annyira függhet hogy sokan seedelnek-e, de 1 megás vagy ne adj isten mobil nettel ne várj sokat.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2010. okt. 5. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!