Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google helyi idegenvezetőként...

Google helyi idegenvezetőként lehet tárhelyhez jutni? Ha nem, akkor milyen előnyökhöz juthat aki magas szinten van, sok pontja van?

Figyelt kérdés

Nemsokára betelik a google driveom. Nem szeretnék érte fizetni, lementeni is macerás. Jó lenne több felhő alapú tárhely ingyér.

Olvastam hogy régen lehetett tárhelyet kapni helyi idegenvezetőként. Az lettem, van pár értékelésem szóval egyből 3-asként kezdtem, van sok-sok pontom is. :-D Sokat túrázom, rengeteg fotóm és véleményem van. Szerintem simán fel tudok jutni 10-esre. Kérdés hogy milyen előnyöm származik ebből.

Most a hivatalos leírásban belengetnek mindenféle előnyöket mint jutalmat, de nem említik a tárhelyet.

2023. jan. 29. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Már nem lehet
2023. jan. 29. 17:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Kár. Pedig lelkesítő lenne. Jó lenne legalább 100Gb ingyér. Úgy látom fizetés lesz a vége. Nem szeretek fizetni. :-( XD
2023. jan. 29. 17:37
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Ha nekled ~700 ft ekkora trauma, talán nem túrázuásra kéne elverni a kenyér árát.
2023. jan. 29. 17:55
 4/4 A kérdező kommentje:
A túrázás ingyér van, az a lényeg hogy gyalog megyek. Kiöltözni sem kell csak a legszakadtabb ruha. Nagyritkán megyek bkv-val, de van bérletem a meló miatt. Egyébként van rá kes csak nem szeretem költeni. Ez lenne az első online szolgáltatás amiért fizetnék. Fura érzés, megszoktam hogy a neten a havidíjon kívül minden ingyen van. Reméltem hogy van valami módja hogy megússzam. + Nem csak egyszer 700 Ft, ha most belekezdek akkor örökké fizetni fogom. Bár eleve éves konstrukciót fogok választani, úgy valamivel olcsóbb. Pár éve még korlátlan volt a google fotók helytakarékos módban. Kár hogy már nincs ilyen.
2023. jan. 29. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.