Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a teendő, ha valaki egy...

Mi a teendő, ha valaki egy honlapon a Freemail címével regisztrálta magát?

Figyelt kérdés
Most nem lehet megnézni a Freemail-en a leveleimet.

2023. jan. 27. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Amint újra működőképes lesz a freemail, le kell cserélni a regisztrációhoz tartozó email címet valami értelmesre.
2023. jan. 27. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Így van, mert a freemail soha nem működött értelmesen, és valószínűleg nem is fog.
2023. jan. 27. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Tizensok éve nincs már freemail címem :D csinálj egy Google-t.
2023. jan. 27. 15:31
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Éppen most aktiváltam vagy 10 év után és működik.

(Kellett egy második email cím.)

2023. jan. 27. 15:38
 5/10 A kérdező kommentje:
A Vaterán a Freemail címemmel regisztráltam magam.
2023. jan. 28. 08:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Megin te vagy?

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

Ha vaterán valaki freemail címmel vásárol tőlem vagy ad el nekem tőlem, akkor azzal csak telefonon/SMS-ben vagyok hajlandó szóba állni.

Cseréld le azt a szart egy normális szolgáltatóra.

2023. jan. 28. 09:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Itt van a blogom:

[link]

Egyszer már a Gmail-es címemmel is regisztráltam magam a LOGOUT-on, de azt letiltották, mert nem lehet két fiókom.

2023. jan. 28. 10:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Használj email aliast.

[link]

Lehet 10-15 különböző címed, ami mind egy normális (értsd: nem freemail és társai) email fiókra mutat és az alias szolgáltatásban le tudod tiltani a továbbítást, így a fő fiókodba nem érkeznek meg a spamek.

2023. jan. 28. 11:57
 9/10 anonim válasza:
6-os: 2007.02.18-án regisztráltam VATERA-ra, freemailes e-mail cimemmel ami azóta is ugyanaz. 466 adásvételem volt, 100% az értékelésem. Soha nem az számitott ha valamire licitáltam hogy milyen email cime van az eladónak, amit ugyebár csak a sikeres aukció nyerés után látsz amúgy is, hanem az addig kapott értékelések, az általa adott válaszok... Még citromailessel is szóba álltam, semi köze ahhoz hogy kinek milyen email cime van ahhoz hogy milyen ember.
2023. jan. 28. 13:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz köze van, hogy az adott szolgáltató hogyan kezeli a felhasználói adatokat, és én nem örülök, mikor azt látom, hogy a Vatera egy freemail címnek adja ki nevem, címem, telefonszámom, email címem (aztán a spam hívásokkal, stb törődjek én) és nekem ilyen címre kellene küldeni a bankszámlaszámom. Szóval ha tőled vásárolnék, akkor számíthatnál rá, hogy emailen nem állnék veled szóba (meg se kapnán a leveleidet).

A másik probléma meg az, amiről a kérdés szól, sosem tudod, hogy a szolgáltató mikor tolja le a bugyit és menny ideig nem tudsz hozzáférni te a saját fiókodhoz.

Millió és egy nagyon jó üzenetváltási mód van, de sajnos nagyon sokam megszokásból még mindig kitirtanak a legrosszabbak mellett.

2023. jan. 28. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!