Mi a teendő, ha valaki egy honlapon a Freemail címével regisztrálta magát?
Éppen most aktiváltam vagy 10 év után és működik.
(Kellett egy második email cím.)
Megin te vagy?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Ha vaterán valaki freemail címmel vásárol tőlem vagy ad el nekem tőlem, akkor azzal csak telefonon/SMS-ben vagyok hajlandó szóba állni.
Cseréld le azt a szart egy normális szolgáltatóra.
Itt van a blogom:
Egyszer már a Gmail-es címemmel is regisztráltam magam a LOGOUT-on, de azt letiltották, mert nem lehet két fiókom.
Használj email aliast.
Lehet 10-15 különböző címed, ami mind egy normális (értsd: nem freemail és társai) email fiókra mutat és az alias szolgáltatásban le tudod tiltani a továbbítást, így a fő fiókodba nem érkeznek meg a spamek.
Ahhoz köze van, hogy az adott szolgáltató hogyan kezeli a felhasználói adatokat, és én nem örülök, mikor azt látom, hogy a Vatera egy freemail címnek adja ki nevem, címem, telefonszámom, email címem (aztán a spam hívásokkal, stb törődjek én) és nekem ilyen címre kellene küldeni a bankszámlaszámom. Szóval ha tőled vásárolnék, akkor számíthatnál rá, hogy emailen nem állnék veled szóba (meg se kapnán a leveleidet).
A másik probléma meg az, amiről a kérdés szól, sosem tudod, hogy a szolgáltató mikor tolja le a bugyit és menny ideig nem tudsz hozzáférni te a saját fiókodhoz.
Millió és egy nagyon jó üzenetváltási mód van, de sajnos nagyon sokam megszokásból még mindig kitirtanak a legrosszabbak mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!