Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet letrehozni egy...

Hogy lehet letrehozni egy "alternativ" GYK oldalt mas neven, mas grafikaval,mas kulsovel? Milyen motor kell hozza?

Figyelt kérdés

Szabalyzatot elolvastam es semmi sem tiltja hasonlo oldal letrehozasat. Nincs erre vonatkozo pont.

Nem masolni akarom innen oda a tartalmakat,hanem egy teljesen ujjat inditani,de ilyen alapon.

Erre keresem a megoldast.

2023. jan. 26. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges, van több hasonló oldal is, de mindegyik pang az ürességtől.

De ha mégis ilyesmire akarod pazarolni az idődet, akkor keress rá olyan kifejezésekre, mint pl. q&a site script, és akkor találsz mindenféle találatokat, mondjuk ilyeneket: [link]

Veszel mellé egy domaint, bérelsz egy tárhelyet, megtanulsz kicsikét programozni, és már csinálhatod is az oldalad.

2023. jan. 26. 08:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Szoval ertelme se lenne...hmm...akkor inkabb mast talalok ki
2023. jan. 26. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

A szabályzat nem is fog kitérni ilyen dologra, mert semmi köze hozzá. A szabályzat az oldal használatára vonatkozik, nem másra.

Voltak már ilyen próbálkozások, nem is egy. Mind megszűnt, mert hiába hirdették hogy majd máshogy csinálják és az itteni nagy "cenzúrától", "szigortól" és minden más kifogásolt dologtól mentes lesz, egy dolgot nem tudtak elérni: hogy az emberek használni akarják. Hiába van egy csilivilli oldalad, ha a kutyát nem érdekli, vagy 2 tucat embernél több nem használja, és viszi a fenntartása a tízezreket.

Ha egy ilyen oldalt akarsz csinálni és fenntartani, legyen 1-2 millió forint kezdőtőkéd, amit nem sajnálsz kidobni. Gondolom nem te készíted mert nem így tetted fel a kérdést, úgyhogy még pár százezer a programozók fizetése, majd a többi jogi háttér megteremtése. Gondolom nem készülsz a teljes vagyonoddal felelni érte, egy Kft. alapítása 3 millió törzstőkéről indul.

2023. jan. 26. 08:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Felteteleztem,hogy a feltuntetett reklamokbol meg lehet elni,vagy legalabb a fenntartas megoldhato.
2023. jan. 26. 08:53
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

"a feltuntetett reklamokbol meg lehet elni"

Én reklámblokkolót használok. Belőlem nem fogsz meggazdagodni.

2023. jan. 26. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Keresel egy fejlesztőt aki neked jó pénzért lefejleszti egy ilyen oldalt, igényeid szerint, és ennyi.
2023. jan. 26. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!