A facebook 13 éven aluli profilokat jelentő felülete csak dísznek van?
Több olyan profilról is tudok, ami 13 év alattiakhoz tartozik, de a jelentés ellenére nem törlik őket.
Miért lehet ez?
#7: "mert manapság már az általános iskolában is szinte mindent netre, Facebookra töltenek fel, házit, infókat, hátrányba kerül az a gyerek, akinek nincs saját hozzáférése."
Ott van a Kréta
szóval ez nem érv.
8-as: Általános iskolás lányom van, ismerem a Krétát. Nos, nem egyedülálló a sulija abban, hogy pl. a házi feladatok töredéke van csak feltöltve, nem beszélve az egyéb, csak az osztályt érintő dolgokról. Kényelmesebb így, hogy nem nekem kell tolmácsolnom neki, látja ő is, mikor hova mennek, mit kell megcsinálni stb. De azt se bánom, hogy beszélget osztálytársakkal, barátnőkkel Facebookon.
Nem állítottam, hogy csak a suli miatt vannak fiatalabb gyerekek is a Facebookon, ez egy példa volt. Én úgy vagyok vele, ha a Facebook kitiltja a kora miatt, tiltsa, de annak nem örülnék, ha vki jelentené. Én szülőként megengedtem, más ne pofázzon bele, és foglalkozzon a saját fiókjával!
"Nos, nem egyedülálló a sulija abban, hogy pl. a házi feladatok töredéke van csak feltöltve, nem beszélve az egyéb, csak az osztályt érintő dolgokról."
Látod, ez hiba. Adatvédelmileg aggályos, a gyerekeket tudatosan dopaminfüggővé tevő alkalmazás használatára ösztönözni nem épp szívderítő dolog.
"Kényelmesebb így, hogy nem nekem kell tolmácsolnom neki, látja ő is, mikor hova mennek, mit kell megcsinálni stb."
A Krétát diákok is használhatják:
szóval ez továbbra sem érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!