Miért nem lehet új fiókot regisztrálni a Facebook-on ?
A különféle mappákat végignéztétek? Spam, promóciók, közösségek, összes levél? Okostelefonon is van spam mappa, nekem pl. a Vodás SMS-eket rendszeresen oda rakja.
Esetleg nincs beállítva Gmail-ben szűrő a Facebookos e-mailekre?
Köszönöm a válaszokat. A következőt reagálnám rá.
1. Megnéztem a SPAM mappában is, nincs ott. Egyébként meg a regisztrált e-mail címre a Facebook egyéb visszajelzései megjöttek. Pl Arról megjött a visszajelzés, amikor átirtam, hogy a kódot ne telefonra, hanem e-mail címre küldje. Eg yolyan szöveg kíséretében jött, hogy "ha Te voltál hagyd figyelmen kívül a levelet, ha nem te akkor tedd biztosnágossá fiókodat"
2. Ha úgy van ahogy írtad, hogy csak teljesen új készülékről, akkor az nagyon életszerűtlen. Hiszen egy számítógépet , telefont többen is használhatnak. Miért szúrja ki,hogy én vagyok ? Nem én vagyok hanem az anyósom, csak az én gépemet használja.
Abban viszont segítsél, hogy mi az a portable böngésző ?
Azért szúrja ki hogy te vagy, mert ugyanazt a nevet írod be (felételezem) és elkezded bejelölni ugyanazokat az ismerősöket is. (Az fb pedig köti az ebet a karóhoz h csak 1 fiókod lehet.)
Amúgy megpróbálhatod természetesen de az a tapasztalatom hogy ha letiltják az új profilod akk utána még nehezebb lesz be-regelni.
Ha számítógépről is használod akk a böngésződben mentődnek el az adatok amik alapján később az algoritmus beazonosít.
A portable böngészők - hordozható böngészők. Ezt egyszerűen egy mappába tudod telepíteni (pendrivera/bárhova másolni). Tulajdonképp olyan mintha felhúznál egy tök új böngészőt. Mivel így tiszta lappal indulsz ezért az algoritmus nem tud a böngésződ alapján beazonosítani.
4/4-n ek. Olyant az FB algolitrmusa nem tud elképzelni, hogy egy számítógépet többen is használnak ?
Egyébként csak a mobil telefonszám az enyém, a többi adatot (név, születési hely idő , e-mail cím) az anyósom adatai. Az új profilba pedig ismerőst be sem tudtam jelölni, hiszen már a fiók létrehozásánál megakad. De igazából nem is akarok bejelölni, csak a mesenger miatt akarok az anyósomnak profilt létrehozni. 86 évesen nem fog FB-t böngészni. A mesenger is úgy fog működni, hogy beállítjuk neki, hogy egy gombnyomásra működjön, és kiválaszthatja melyik dédunokájával, vagy unokájával akar videotelefonálni. (mi meg úgyis a vezetékes telefonján hívjuk video nélkül)
Azt én nem tudom hogy működik az algoritmus, és mit tud (meg mit nem) elképzelni.
Nekem van több profilom, és tudom hogy lehet megcsinálni. Ez alapján adtam tanácsokat.
Akkor leírom még 1x.
Egy teljesen új e-mail cím kell (amit még az fb hírből se hallott).
És egy teljesen új böngésző. Ha számítógéped van és pl chromot használsz, akkor telepíts mellé egy firefoxot (vagy fordítva) és arról regelej be, és onnan használd pár hétig.
Ha pl telcsid van, csinálj egy gyári beállítások alaphelyzetbe állítást (minden törlése) és utána onnan is regelhetsz.
Olyan telefonszámot pedig NE adj meg neki amit korábban akárhol megadtál beírtál az FB-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!