Money Earn App, Ez az alkalmazás mennyire biztonságos pénzt keresni vele?
Munkával lehet pénzt keresni, legyen az bármi.
A reklámok nézésének nincs semmi hozzáadott értéke.
Itt gyakorín írt valaki nekem privátba hogy használjam a honeygain-t earnappot pawns app-ot bee networkot mert ott lehet 8000 Ft-ot is keresni.
Azt is mondta hogy ma is világba Google Microsoft Facebook is követ minden lépésemet ezek legalább fizetnek utánam de ők nem.
Most kérdezem én, mi van?
Mit csináljak?
Adatszivárgást vírust rendőröket nem akarok látni, Ip címem feketelistára rakást se akarok a szolgáltatótól.
Természetesen van munkám is de plusz bevétel mindig jól jön.
Véletlenül nem kaptál privátban egy refer linket amivel regisztrálni tudsz? Akkor az csak a marketing süketelés, és a link olyan egyedi azonosítót tartalmaz, ami a meghívottak után a meghívónak pénzt ad. Az ilyeneket is csak a pénz érdekli és nem neked akar jót, hanem magának, hogy még egy balekot behúzott maga alá.
Honeygain ez, aminél itt kiszámolták hogy óránként 2 forintot generál a rendszer neked? Tényleg csak a hülyének éri meg.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
"Mit csináljak?"
Felejtsd el az ilyen appokat.
Lehet, hogy lesz olyan hónap, amikor keresel vele mondjuk 8 ezret. De átlagosan a havi bevételed úgy sem lesz több pár centnél, vagy 1-2 dollárnál. Viszont cserébe folyamatos használja a telód (ki tudja, mit csinál rajta), az merül, melegszik, amortizálódik, emellett még ki tudja, mit kezd az adataiddal.
"írt valaki nekem privátba"
Nem lennék meglepődve ha egy reflinket küldött volna, hogy az ő ajánlásával regisztrálj, amiért ő plusz pénzt kap. Piramisjáték definíciója.
Nem kaptam linket, de írt azóta hogy 20 dollárt már meg kapta belőle meg az Earnapp-on 1000 Ft-ot kapót és hamarosan újra kap 1000 Ft-ot.
Azt is mondta simán meg éri meg itt az oldalon sokan ajánlják a torrentezést online filmnézést ami szintén vírusos lehet de itt még pénzt is kereshetek vele, vagy akár az is mondta töltsek fel filmeket ide és a reklámokból pénzt kapok
Vidlox Vidoza.
Ajánlotta a Brave böngészővel is a pénz keresést.
Itt látom sokan írják jó, vagy kamuból írják oda?
De külföldi fórumon azt is írták 5 csillaggal értékelt kamu botok írták.
Elég csúnyán leszólták a Brave böngészőt is hogy inkább más böngészőt érdemes használni.
Ezen az oldalon olvasgattam róluk
Ezt a videót találtam igaz nem nagyon értem de felírat szerint ő nem javasolja használatukat:
Ott van a 13-as válaszban linkelt kérdésben a Brave böngészős pénzkereset is. Az ott megadott képernyőképen lévő számok alapján 1 év alatt nem gyűlik össze belőle 3 forintnyi kredit sem.
Minket nem kell győzködni, hogy mennyire jó dolgok. Próbáld ki, és majd meglátod mi lesz a végén. Ha más hibájából nem akarsz tanulni, majd a sajátodból fogsz.
Olvastam róluk kommenteket hogy sok ember szerint az oldalak alkalmazásokból ki tiltották őket mert elvileg csaltak a felhasználok, gondolom ez is azért van ok nélkül ki tiltás hogy ne kelljen fizetni a felhasználóknak?
Valaki írta hogy a Honeygain leterhelte a hálózatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!