Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Chat GPT-t érdemes kipróbáln...

A Chat GPT-t érdemes kipróbálni? Többi lent

Figyelt kérdés
Picit megijedtem, mert amikor regisztrálni akartam, telefonszámot kért, amire valami kódot akart küldeni. Nem mertem megadni, mondom mi van ha utána sms-t írogatnak majd reklám céllal, vagy hívogatni fognak.

2023. jan. 16. 08:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem kötelező használni egyiket sem. Ha akarod, akkor egyrészt önkéntes hozzájárulással adod meg az adatokat és te kezdeményezed a folyamatot, másrészt szerződés alapján vannak kezelve amit szintén te fogadsz el. Mi kell még? Akkor kezelik az adataidat ha te erre engedélyt adtál. A védelem nem arról szól, hogy soha semmit senki nem kap meg, nem fér hozzá, nem használhatja fel, hanem hogy azt biztonságos módon teszi. A biztonságnak pedig egyik része a többfaktoros hitelesítés.
2023. jan. 16. 12:27
 12/19 anonim ***** válasza:
Ezek a cégek ismertetik veled hogy milyen adatokat tárolnak és miként kezelik. Erre kötelezik őket a jogszabályok. Nagyon sok regisztrációt kötünk már pl. Google fiókhoz. Ha valaki megszerzi a belépési adatokat ehhez, akkor borzatóan megtudja károsítani a másikat. Én úgy gondolom hogy ilyen esetben minél magasabbra kell emelni a biztonsági szintet. Persze választhatsz másik szolgáltatót, aki alacsonyabb szint mellett kezeli az adataidat.
2023. jan. 16. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Témához visszatérve. Megadtad végül a számod? Mi lett?
2023. ápr. 29. 18:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen. Semmi, kipróbáltam. Aranyos :-)
2023. ápr. 29. 18:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Mármint a tel.számmal. Küldözgettek utána bármit?
2023. ápr. 29. 19:04
 16/19 A kérdező kommentje:
Semmit :-)
2023. ápr. 29. 19:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen.
2023. ápr. 29. 19:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Nincs mit, ha van még kérdésed, írj privátban nyugodtan! :-)
2023. ápr. 29. 19:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm.
2023. ápr. 29. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!