Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt az Instagram...

Mi történt az Instagram fiókommal? Ez a shadowban?

Figyelt kérdés
Van egy üzleti fiókom, ahol elég sok embert követek, és akik nem követnek viszont, ki akartam követni. Ezért letöltöttem még több mint egy hónapja egy sz@r alkalmazást, ami elvileg kidobta volna azokat, akik nem követnek viszont. Az alkalmazás nem működött, cserébe azóta nem tudok hirdetést feladni/törölni, illetve embereket kikövetni... Azt olvastam, hogy a shadowban alatt vannak ilyenek, de az csak pár napig tart, nekem viszont kb. 2 hónapja ez a helyzet. Mit tudok tenni?

2023. jan. 13. 16:35
 1/4 anonim válasza:

A shadowban sajnos nem csak pár napig tart, vagyis: nekem 4 hónapig volt problémám, 2 hónapig nyösztettem az instagram supportot még mire eszükbe jutott közölni velem, hogy egy banális szöveg miatt ("köszönöm a támogatást") shadowbannoltak. Ajánlom, hogy te is nyösztesd őket minden nap, mert amíg nem válaszolnak, lehet nem fog segíteni.

Próbáltam két hétig fullban offline lenni a profilon (azt mondják az segít), de nem segített, hátha neked sikerülni fog.

Amint kidobja, hogy hol hibáztál (beállítások - fiók - fiók állapota), eltűnik a ban.

2023. jan. 15. 19:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam már a fiók állapotát megnézni, ott azt jelzi, hogy minden rendben van... Ezért is nagyon furcsa nekem ez
2023. jan. 15. 19:29
 3/4 anonim válasza:
Egy hónapba telt mire a támogatók válaszoltak, ne add fel
2023. jan. 15. 19:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. jan. 15. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!