Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan töröltethetem a Faceboo...

Hogyan töröltethetem a Facebook profilt, amit rólam csináltak, de nem én vagyok?

Figyelt kérdés

Valaki létrehozott egy Facebook profilt, ami olyan, mintha az enyém volna (XY közszereplő néven), de van hivatalos oldalam, ezt pedig szeretném megszüntetni. A kapcsolatot nem tudom felvenni annak az oldalnak az adminjával, mert nem válaszol. Ellenben sokan követik, és azt hiszik, én vagyok, ami elég káros.

Hogy töröltethetem azt az oldalt?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. jan. 11. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem fogod tudni törölni a mások által létrehozott tartalmat, csak a sajátot.
2023. jan. 11. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jelenteni nem lehet az ilyesmit? Tuti fel lehet valahogy nyomni.
2023. jan. 11. 15:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Szeretném jelezni hivatalosan a Facebooknak, hogy nem én vagyok, de kifejezetten káros, hogy nem az én stílusomban ír, és olyan tartalmakat oszt meg, amit én nem tennék, és hát meglehetősen ismert személyről beszélünk.

Nem én törölném, hanem töröltetném.

2023. jan. 11. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Kereső:

[link]

első találat:

"Hogyan tudok jelenteni egy olyan Facebook-fiókot vagy -oldalt, amely nekem vagy valaki másnak adja ki magát?"

[link]

2023. jan. 11. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Férjemnek anno feltörték a facebook profilját, jelentette, én is, többször. Semmi nem történt.
2023. jan. 11. 16:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. jan. 11. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!