11/25 anonim válasza:
12/25 A kérdező kommentje:
Ajánl valamilyet! 1TB-ra bővíthető legyen!
2023. jan. 11. 12:39
13/25 anonim válasza:
Üzleti (pl. Dell OptiPlex) gépet ne vegyél játszani, mert egyrészt talán bele sem megy egy 2 slotos kártya, másrészt a táp sem szokott elég erős lenni hozzá. Pár webáruházban össze tudsz rakni gépet kompatibilis alkatrészekből, esetleg segítenek is, vagy vehetsz gyárilag összerakott (márkás) játékgépet. Ott az előbbi link.
14/25 A kérdező kommentje:
Böngészésre és videónézésre kell.
2023. jan. 11. 12:45
15/25 A kérdező kommentje:
Játszani nem akarok rajta.
2023. jan. 11. 12:53
16/25 anonim válasza:
Akkor ez a Dell jó lesz, szerintem gyengébb is bőven elég lenne, alig fogsz különbséget érezni. Nekem is ilyen van, csak 3 évvel régebbi (7040).
17/25 A kérdező kommentje:
1TB-ra lehet bővíteni?
2023. jan. 11. 13:17
18/25 anonim válasza:
Amúgy sokkal nagyobb a választék HDD nélküli gépekből, és egy ilyenbe még mindig vehetsz utólag. Szerintem elég lesz 8GB RAM is kényelmes böngészéshez és videonézéshez. A Dell-nek van OptiPlex Micro sorozata is. [link]
19/25 anonim válasza:
#17 Lehet bele szerelni HDD-t, ha erre gondolsz. Csak akkor nem, ha a gép nagyon kicsi és lapos.
20/25 anonim válasza:
Hát ez túl gyors lenne ehez, szerintem egy gyengébb kellene, meg olyan ami Windows 10-et vagy 11-et támogat. Nem a 7-et 8-at vagy a 8.1-et. Mert a böngészők új változatuk már nem jelennek meg régebbi OR-ekre. Ha már netezésre vagy videózásra kell. Ráadásul attól függ hogy mekkora felbontású videókat akarsz nézni. Remélem ha már ilyen erős gépet dobtél fel akkor 4K?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!