Tényleg fizetős lesz a Facebook és a Messenger?
Figyelt kérdés
Az hallottam hogy márciustól fizetős lesz a Facebook és a Messenger ez tényleg igaz?2023. jan. 10. 21:52
11/17 anonim válasza:
Sokan egy összetett mondatnak csak az első feléig képesek eljutni, közben lehet, hogy még érettségijük is van... komolyabbra bizonyítványra gondolni sem merek :)
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
Egyik relevánsabb, mint a másik. _Mutass ezek között legalább egy olyat amelyik nem szenzáció hajhász, és nem derül ki a cikkeről, hogy a nagy részüknek csak azért olyan a címe, hogy többen kattintsanak rá.
14/17 anonim válasza:
Ezt nem is kétlem, oda is írtam a végére...
15/17 anonim válasza:
#12 Az már nem enyhívő körülmény, hogy az emberek nem olvassák el a lényeget.
16/17 anonim válasza:
10-es, neked és a hasonlóknak, tényleg nem sok erkölcsi alapotok van az agyatokat játszani (már ha van agyatok). Ugyanis a cikk baromira nem egyértelmű. Az rendben van, hogy a sok szarsággal ki lehet maxolni bizony az előfizetési keretet, és belép a fizetősség. Szerintem ez nem okozott gondot SENKINEK, bárhogy is élvezkedtek rajta.
A sorok között van az, ami a kérdés, és ezért tette fel itt a gyk-n már kb. 3-4 kérdező. A sok proli meg jön a "jaaaaj, nem tudsz összetett mondatot értelmezni" című dologgal. De hát ez a gyk szintje, mit lehet várni.
17/17 anonim válasza:
És lám, fizetős lett! Ha nem is kötelezően. Erre mondják: "Nem zörög a haraszt..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!