Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyi privát videót tudok...

Mennyi privát videót tudok egyszerre feltölteni youtubera?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Holnapig tudok ingyen megszerezni anyagokat tanuláshoz(több részesek, kb 300 negyedórás videók) viszont azt akarom csinálni, hogy felveszem az összeset( Külön részekkel) És feltöltöm őket youtube-ra privát videóként, majd pedig később tanulgatom őket.Nagyon sok tárhelyet venne igénybe ha megtartanám őket, ezért lenne szükségem arra,hogy feltöltsem youtube-ra. Illetve ennyit nem tudok egyszerre tanulni:D

Viszont erre nincsen valami korlát? Kb negyed óránként töltenék fel negyedórás felvételeket.(privàtba)

2023. jan. 10. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A mennyiségnek nincs korlátja. A lopott tartalmaknak ellenben...
2023. jan. 10. 16:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Csak én nézném őket, senkivel nem akarom megosztani. De értem amit mondasz:D
2023. jan. 10. 16:36
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem kisfiam, nem érted. De majd megfogod, amint belebuksz a contentid vizsgálatba.
2023. jan. 10. 16:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Akkor elmagyarázod?:D
2023. jan. 10. 16:42
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Mondtam, amint lebuksz a lopott szaroddal, látni fogod a következményeket.
2023. jan. 10. 16:43
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ, hogy mit akarsz feltölteni.

Ha olyan, amit máshol pénzért árulnak, hamar törölni fogják a videóid, majd az egész csatornádat.

Nem számít, hogyha privátra vagy bármi másra állítod.

2023. jan. 10. 16:48
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Erre nem a YouTube a legjobb megoldás.

Írod, hogy ez sok tárhelyet venne igénybe. Nem, ha alacsonyabb felbontásban töltöd le a videót, rögzíted, vagy tárolod. Persze ha csak magas minőségben érhető el, akkor előtte mindet újra kellene kódolni, de cserében jóval kevesebbet fog foglalni. Honnan vannak a videók? Muszáj rögzíteni az összeset? Natívan biztos nem lehet letölteni őket? Vagy DRM védettek a videók?

2023. jan. 10. 16:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Sok okosságot írtak a válaszolók, de csak elméletben van igazuk.

A gyakorlatban haver lassan 8 éve tölt fel 10-20GB-os nyaralós videókat, filmeket, sorozatokat stb. Mindent privátban tarja, majd a melóhelyen nézi (éjjeli fegyveresőr).

Szóval így privátban a fentebb leírt példa szerint leszarja a yt, hogy mit tárolnak az emberek.

A saját példámból kiindulva még a házi poresz is simán mehet fel. Legalábbis én már 5 éve tárolok jó pár amatőr videót (nyilván arc nélkül) a yt-on privátban :D

2023. jan. 10. 17:57
 9/12 A kérdező kommentje:
Hangoskönyvekről van szó lényegében.Illetve egy olyan oldal, ahol könyveket rövidítenek le, és összefoglalva elmondják.
2023. jan. 10. 22:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Önfejlesztő könyvek vannak inkább ott. És habàr nem olyan drága az előfizetés havonta, viszont én most nem tudok ennyit fizetni mert diák vagyok:D de szeretnék tanulni, ezért gondoltam, hogy leszedek mindent és később tanulom őket szabadidőmben
2023. jan. 10. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!