Mit lát a Messenger beszélgetőpartnerem a közös csetünkben, ha törlöm a Messenger alkalmazást, de magát a csetünket nem?
Ez a szemely Messengeren nem erheto el.
Akkor ezt nem ilyenkor irja ki?
Nem tudom mire gondolsz, de 3 dologra tudok gondolni:
- Épp nem online.
- Letiltott téged.
- Nem magát az appot törölte le, hanem a profilját.
Koszi a segitseget.
Nekem van ket profilom es probakepp letiltottam egyiket a masikkal es nem irta ki azt, hogy ez a szemely messengeren nem elerheto. A letiltott fel tovabbra is tudott irni, de mindig ures karikak maradtak az uzenetei mellett, akkor is, ha a letilto belepett a kozos csetjukbe.
Epp nem online. Ez sem lehet.
Torolte a profiljat. Nem torolte.
Kerdes:
Mit lat akkor az illeto, ha az appot toroltem a gepemrol, de a csetet nem es az illetot letiltottam?
Arra gondolok, hogy beszelgettem valakivel Messengeren es aztan nem tudok tobbet irni az also savba, mert nincs sav, ahova irhatnek, helyette az van odairva, hogy : “ez a szemely Messengeren nem erheto el.”
Ezt hogyan éri el? Ha azt szeretnem, hogy ezt lassa beszelgetopartnerem, mit kell tennem?
A Facebook profiljat nem torolte, mert latom, hogy ott a profil.
Koszi a valaszokat.
De mint irtam a letiltaskor nem ezt irja ki, kiprobaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!