Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jogos az aliexpress refund...

Jogos az aliexpress refund kérésem ha 15 days time guarantee-t vállalt az eladó, és a termék az országban van, de NINCS nálam noha 2x 15 is lejárt? Én meg refundoltattam

Figyelt kérdés

Ő tényleg feladta ide is ért az országba, de a 15 napos time gari helyett már 2x 15 nap is eltelt és nincs nálam.

Én meg refundoltattam... most függőben az ügy, az eladó visszadobta a kérést, erre aliexpress claim-et nyitottam és ők döntenek (99,99 % hogy a javamra)

Tán nem jártam el jogosan?

2023. jan. 6. 11:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

Én egyszer Amerikából rendeltem egy olcsó fotós eszközt. Le volt törve egy lényeges darab róla, egy kis műanyag vacak, de lényeges. Megreklamáltam az eladónak, valamennyit visszatérített magától... Kereskedő volt.

Pillanatragasztóval és egy gumidarabbal pótoltam, működött. De mivel ő a képek alapján jó árut küldött és az atombiztos csomagolás ellenére is hibás volt, így szerintem jogos volt az is.

Ez ilyen kemény dolog sajnos. Amúgy igen, érdemes figyelemmel követni a termék útját először. Amióta vámolás van, lassult minden ázsiai termék útja.

Esetedben nem volt jogos a követelés, mivel előzetesen nem néztél a te oldaladról utána miért akadt el a cucc.

2023. jan. 26. 10:56
 12/12 behaoszi válasza:

15-Day Delivery esetén jogos.

Kit érdekel hogy kinából jön...

Ez a funkció az eladó által beállított opció

Ha válalja akkor tegyen úgy.

Nyilvánvalóan nincs EWU-raktára de csalni akart vagy hülye hozzá az eladó

2023. márc. 24. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!