Ebay-en van még olyan, hogy automatikusan törlődik egy vásárlás, ha az eladó nem adta fel a csomagot?
Figyelt kérdés
Kb. 5 éve volt egy eset, ahol egy eladó (angol magánszemély) feladta nekem a csomagot, de nem jelölte be ebayen, hogy fel lett adva, meg is érkezett, minden szuper. Majd egy idő után automatikusan törölte a rendszer a rendelést, és visszakaptam a pénzem. (Ezután megbeszéltük, hogy újra utalom paypal-in neki)
Most van egy csomag, ami már pár hete úton van. Az eladó (szintén UK) üzenetben megírta, hogy feladta, de azóta se jött meg, és mindig csak Paid állapotot mutat, nem jelölte be, hogy Shipped. Írtam neki már, hogy nem jelölte be, de nem reagált rá.
Lehetséges, hogy ez is automatikusan törölve lesz? Vagy már nincs ilyen funkció?
2023. jan. 5. 15:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!