Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mik a tapasztalatok ezzel az...

Mik a tapasztalatok ezzel az iwiw adatlapnézegetős oldallal?

Figyelt kérdés
Erre a bit.ly-os valamire gondolok. Egy csomó ismerősöm kirakta üzenőfalra, én nem bízok meg benne, nem használtam. Vagy kamu vagy akár vírus is lehet benne.
2010. okt. 2. 14:10
 1/2 anonim válasza:

Szia! Pont ezt akartam kiírni ide kérdésként!!!!

Én kaptam is ilyen levelet az egyik ismerősömtől és nem mertem rákattintani. Ő az összes ismerőseinek elküldte.

Most lehet hogy csak kamu vagy vírus, de hallottam olyanról is, hogy van egy ilyen program, ha valaki azt letölti, akkor megtudja nézni, hogy ki nézte az ő adatlapját...ezt kb. fél éve olvastam egy női magazinban, úgyhogy én is várom a taasztalatokat ezzel kapcsolatban!

Ez volt a levélben:

" Tudd meg ki nézegeti az iwiw adatlapodat! a link ez volt rövidítve:bit.ly-link

Mi ez?

2010. okt. 2. 15:15
 2/2 anonim válasza:

Ezt írta az egyik ismerősöm a hírfolyamban:

"Ez a "ki nézegeti az adatlapodat" egy jelszó-lopó program,tehát gratulálok mindenkinek aki telepítette! Javaslom,hogy azonnal távolítsátok el az alkalmazást a gépetekről,és minél előbb változtassátok meg a jelszavatokat,valamint EZT az üzenetet küldjétek tovább minél több embernek,ne ...tovább »a hülyeségeket! Én csak jót akarok.... ""

Úgyhogy inkább sürgősen töröld ki a levelet!!! És küldj közüzit hogy ne telepítsék!

2010. okt. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!