Mik a tapasztalatok ezzel az iwiw adatlapnézegetős oldallal?
Szia! Pont ezt akartam kiírni ide kérdésként!!!!
Én kaptam is ilyen levelet az egyik ismerősömtől és nem mertem rákattintani. Ő az összes ismerőseinek elküldte.
Most lehet hogy csak kamu vagy vírus, de hallottam olyanról is, hogy van egy ilyen program, ha valaki azt letölti, akkor megtudja nézni, hogy ki nézte az ő adatlapját...ezt kb. fél éve olvastam egy női magazinban, úgyhogy én is várom a taasztalatokat ezzel kapcsolatban!
Ez volt a levélben:
" Tudd meg ki nézegeti az iwiw adatlapodat! a link ez volt rövidítve:bit.ly-link
Mi ez?
Ezt írta az egyik ismerősöm a hírfolyamban:
"Ez a "ki nézegeti az adatlapodat" egy jelszó-lopó program,tehát gratulálok mindenkinek aki telepítette! Javaslom,hogy azonnal távolítsátok el az alkalmazást a gépetekről,és minél előbb változtassátok meg a jelszavatokat,valamint EZT az üzenetet küldjétek tovább minél több embernek,ne ...tovább »a hülyeségeket! Én csak jót akarok.... ""
Úgyhogy inkább sürgősen töröld ki a levelet!!! És küldj közüzit hogy ne telepítsék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!