Ez a csomag hogyan működik?
Valaki használ ilyen csomagot? Milyen az a letöltési, és feltöltési sebesség, amit valóban meg kap a felhasználó? Továbbá ez mennyibe kerül? Nem látom az árat. Vagy csak rossz helyen néztem. Lehet ezt választani hűségidő nélkül? Úgy, hogy havonta fizetem, és ha mondjuk le akarom mondani, akkor le tudjam mondani? Azért tetszik ez a csomag, mert ebben jó a letöltés, és a feltöltési sebesség is. Szeretem, hogy ha töltök le vagy fel valamit (De inkább le), akkor értelmes sebességgel megy, és nem csak totyog 1-2 megabájttal.
Még a 300 megabit is bőven jó, az valami 35 megabájt körül van (Azért írok így, hogy ne legyenek félreértések a megabit, és megabájt között). Ezt megrendelhetem? Nem fogok csalódni benne? Mennyi ennek az ára havonta?
#1:
A cím az még egy kicsit odébb van, mert pont hogy idén tervben van a költözés, csak még a pontos cím kérdéses. Remélem összejön, és ezért kérdeztem a netet, hogy az nehogy az utolsó pillanatra maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!