Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez a csomag hogyan működik?

Ez a csomag hogyan működik?

Figyelt kérdés

[link]

Valaki használ ilyen csomagot? Milyen az a letöltési, és feltöltési sebesség, amit valóban meg kap a felhasználó? Továbbá ez mennyibe kerül? Nem látom az árat. Vagy csak rossz helyen néztem. Lehet ezt választani hűségidő nélkül? Úgy, hogy havonta fizetem, és ha mondjuk le akarom mondani, akkor le tudjam mondani? Azért tetszik ez a csomag, mert ebben jó a letöltés, és a feltöltési sebesség is. Szeretem, hogy ha töltök le vagy fel valamit (De inkább le), akkor értelmes sebességgel megy, és nem csak totyog 1-2 megabájttal.

Még a 300 megabit is bőven jó, az valami 35 megabájt körül van (Azért írok így, hogy ne legyenek félreértések a megabit, és megabájt között). Ezt megrendelhetem? Nem fogok csalódni benne? Mennyi ennek az ára havonta?

2023. jan. 2. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 1000/1000-est használok. Az, hogy nálad ténylegesen mekkora feltöltési sebesség létesíthető, az az elérhető technológiától függ (150 megát jelenleg csak optikai hálózaton tudnak nyújtani). Add meg az oldalon a címedet, és látni fogod az elérhető csomagokat árakkal együtt.
2023. jan. 2. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Hűség nélkül pedig nem éri meg, úgy van kitalálva, hogy horribilis összegbe kerüljön, és még a bekötést is neked kell állnod.
2023. jan. 2. 12:19
 3/3 A kérdező kommentje:

#1:

A cím az még egy kicsit odébb van, mert pont hogy idén tervben van a költözés, csak még a pontos cím kérdéses. Remélem összejön, és ezért kérdeztem a netet, hogy az nehogy az utolsó pillanatra maradjon.

2023. jan. 2. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!