Facebookon miért nincs olyan párkapcsolati opció hogy "Szexkapcsolatban vele: XY"?
Figyelt kérdés
Van minden egyéb, párja, házastársa, elvált, özvegy, egyedülálló, még olyan is hogy "bonyolult" (ami fogalmam sincs micsoda lehet a gyakorlatban), szexkapcsolatos miért nincs?2022. dec. 30. 21:31
1/13 anonim válasza:
Mert sekszelni csak házasság után lehet
2/13 anonim válasza:
Én úgy veszem, hogy a bonyolult kategória alá tartozik ez is.
3/13 anonim válasza:
Mert normális ember ilyet nem oszt meg magáról nyilvános helyen. Főleg ott nem, ahol a szülők, nagyszülők is látni fogják.
4/13 anonim válasza:
Mert a szexkapcsolat nem egy kapcsolat, csak összejárnak dugni.
5/13 anonim válasza:
A szekszkapcsolat nem kapcsolat nem kapcsolat, hanem állapot. És erre nem sokan kíváncsiak. Főleg úgy, hogy a szekszkapcsolatban minden résztvevő partnernek lehet más idegenekkel (nem földönkivülivel) is kapcsolata.
6/13 anonim válasza:
Bocs. Az első mondatban sok a “nem kapcsolat”.
7/13 anonim válasza:
Mert aki ilyenben van, az nem akarja ezt senkivel se közölni.
8/13 anonim válasza:
Nem tudom, de én is hiányolom, és még más lehetőségeket is:
- szexbarátságban vele
- néha leszopom, de semmi több
- análszexelünk, de nem járunk
- szexkapcsolatban vele, miközben házas
- szexkapcsolatban a háziállatával
- házas, de a postás dugja
- stb.
9/13 anonim válasza:
Komolyra fordítva a szót: egyrészt azért, mert a kapcsolat milyensége és tartalma nem tartozik másokra. Másrészt azért, mert bőven elég ennyi. Aztán ha nem konvencionális kapcsolatban élsz, ha nagyon akarod, azt is bekategorizálhatod valamelyikbe.
10/13 anonim válasza:
Mert ezt videóban vagy képekben szokás közhírré tenni időrendben a macskás képek és a babafotók közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!