Miért van az, hogy valaki nCore meghívót kért tőlem és nem is használja?
Olyan nehéz fiókhoz jutni, van aki évek óta vár a lehetőségre hogy tag legyen. Ha aktuálisan nem is használja, a birtoklási vágy és a potenciális lehetőség amit a hozzáférés kínál, akkor is jó, és a jövőben még jól jöhet. Látszik is, hogy nem akarja elveszíteni, mert rendszeresen belép. Akit hidegen hagy az egész torrentezés, azok általában ki szoktak esni, mert be sem lépnek.
A másik lehetőség csak egy tipp, ha esetleg prémium felhasználó lett, lehet nem látod a forgalmazását meghívó félként vagy barátként sem, és el tud rejteni mindent.
Nekem is volt nCore-om, be-beléptem, de a másik oldalon, ahol már régóta tag vagyok (magas arány, stb) mindig megtaláltam, ami nekem kellett, sőt, gyakran előfordult, hogy valami nem volt fent nCore-on (vagy nem úgy, ahogy nekem kellett) és megtaláltam máshol.
Gyakorlatilag egyetlen letöltésem sem volt nCore-on, majd az egész odáig "fajult", hogy be sem léptem (mert nem volt értelme) és végül törölték a fiókomat.
Nem mindenki karácsony és szilveszterre időzíti a torrentjeit. Lehet most nincs rá ideje, be se kapcsolja a gépet, csak telefonról benéz nehogy kitiltsák.
Sokaknak munka volt, év végi hajrá utána a család (valamiért) fontosabb mint a torrent filmek nézése. 😬
Év eleje nyugusabb időszak.
#4 Én eddig azthittem hogy az is beletartozik a belépés mellett hogy seedelek-e vagy letöltök-e valamit.
Eddig pedig direkt ezért szedtem le heti 1-2 alkalommal valami apróságot mindenhonnan ahol fent vagyok.
"A következő szabályok megszegése felfüggesztéssel jár:
• Aki a regisztrációtól számított 8 hétig nem lép be az oldalra, vagy utolsó ittléte óta több, mint 8 hét telt el, automatikusan felfüggesztésre kerül.
• Azon felhasználóink hozzáférése automatikusan felfüggesztésre kerül, akik a ratio-free rendszer bevezetése óta a legtöbb hit'n'run-olt hónapot gyűjtötték össze. "
A második nem értelmezhető, hogy ha nem forgalmazol semmit, az első pedig csak a weboldalra belépésre vonatkozik. Ha folyamatosan seedelsz de 8 hétig nem lépsz be, az nem számít aktivitásnak, és ugyanúgy felfüggesztik a fiókot. Ha nem forgalmazol semmit, de 8 héten belül legalább egyszer belépsz a weboldalon, a fiókod aktívnak számít és nem függesztik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!