Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nas távoli elérést, hogyan...

Nas távoli elérést, hogyan hozzak létre?

Figyelt kérdés

Adott egy asztali pc amin Xpenology dsm 7.1.1 fut. (DS3617xs)

De külső hozzáférést szeretnék DDNS segítségével. De nem igazán értem hogy kell ezt beállítani. Sok videót megnéztem a témába de sajnos így se sikerült. Valaki tudna nekem ebbe segíteni egy teamviewer segítségével.

2022. dec. 29. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Függően attól, hogy a NAS melyik szolgáltatását akarod távolról elérhetővé tenni a megfelelő portokat

[link]

át kell engedni (a NAS IP-címére vonatkozóan) a routereden (mindezt a router webes adminisztrációs felületén teheted meg - keress olyasmit, hogy port forward vagy virtual server).

2022. dec. 29. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt próbáltad már?

[link]

2022. dec. 29. 16:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen ezeket most néztem. De valamiért a telekomos ruter semmilyen portot nem enged beállítani. Erre van valami megoldás?
2022. dec. 29. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:

A Telekomos router gyártója és típusa?

Milyen portokat akarsz átengedni?

Hogyan állítottad be?

A publikus IP-címed

[link]

[link]

az előbb említett adott portját/portjait egy online portszkennerrel

[link]

[link]

vizsgálva nyitottnak látja?

2022. dec. 29. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!