Melyik lehet ez a videó? Youtubeon láttam régen, egy liftben játszódik.
Figyelt kérdés
Szóval egy nő és egy férfi szerepel benne, egy irodai liftben játszódik és kb arról szól, hogy használd ki a lehetőségeidet. A videóban megjelennek képeken a "gondolataik", hogy mindketten bejönnek a másiknak és szeretnének randizni, de nem mernek kezdeményezni és az a vége, hogy egyik nap az egyikük már nem jön dolgozni.
Évekkel ezelőtt láttam, és most eszembe jutott, mert egy barátnőm ilyen helyzetben van és el szeretném neki küldeni.
Próbáltam keresni, de nem jártam sikerrel, esetleg valaki tudna segíteni?
Egyáltalán nem 18+ jellegű videó volt, még mielőtt valaki félre értené, inkább ilyen motivációs üzenete volt.
Köszönöm előre is a segítséget :)
2022. dec. 28. 16:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!