CAT5 kábellel kb 10-11 megával tudok letölteni. Ha veszek CAT5e vagy CAT6 kábelt akkor ez feljebb megy?
Telekomnál vagyok és "Gigaerős Net 1000/200" az internetem. A letöltési sebességem hosszú évek óta 10-11mb/s.
1000 Mbitet is bírja az alaplapom. Bár mintha a villogásával azt jelezné, hogy 100megabitet vesz fel.
Helyesbítenék. Végig néztem az összes kábelt és mindenhol CAT5E-van. Akkor ez ennyit tud?
A telekomos modemből megy egy rövid CAT5e kábel a routerbe (TP ink Archer AC 1750) és onnan egy 10-15m es szintén CAT5e(2012) kábelen egy Mercusys elosztóba ami 5port 10/100mbps, viszont ha közvetlenül a gépbe dugom a routerből a kábelt akkor se lesz jobb a letöltésem.
alaplap: Asus Prime H310M-K.
Hol a hiba, hogy továbbra sem tudok gyorsabban letöltenI?
Cat5e tudja a gigabitet, ahogy az alaplapod is. Nézd meg a hálózati kapcsolatnál milyen sebességet ír: [link]
Mert ez erősen úgy hangzik mintha csak 100Mbps lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!