Facebook üzenetfelkérések?
korábbi, sorozatos zaklatás jellegű, kéretlen üzenetek miatt beállítottam, hogy csak ismerősök küldhessenek üzenetet, és engedélyfelkérést se kapjak mástól.
Ezen időszak alatt viszont (mint kiderült), többek is írtak nekem.
Amivel nem voltak tisztában, hogy én nem kapom meg az üzeneteiket, míg én azzal nem voltam tisztában, hogy egyáltalán marad ilyenkor olyan opció, hogy üzenet gombra ráklikkeljenek a profilomon és írni tudjanak.
Tehát láttam már olyan profilt, ahol nincs üzenetküldés gomb, gondoltam, akkor nálam is ez lesz a helyzet, de sajnos nem így történt, sokak abban a hitben éltek, hogy én megkapom az üzeneteiket felkérés formájában, csak válaszolni nem válaszolok...
Most visszaállítottam, hogy mindenkitől kapjak üzenetet. Azokat az üzeneteket azonban továbbra sem látom, amiket ezen időszak alatt küldtek nekem mások. Hol tudom megtalálni?
Se engedélykérések, se archív, sehol nem találtam... Pedig bizonyosan tudom, hogy küldtek mások üzenetet, volt, hogy mutatta valaki ahogy nekem ír, én pedig neki, ahogy nem jön még csak felkérés sem.
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!