Google Chrome böngészöt használok, valahogy egyszerű "behuzással" nem lehet rögziteni egy oldalt könyvjelzöként?
Figyelt kérdés
mint firefox-nál(ez elött azt használtam)2010. okt. 1. 17:19
1/3 anonim válasza:
Nem szerettem soha a firefox-ot, ezért nem tudom, hogy megfelelő választ adok-e a kérdésedre. Egy oldal könyvjelzőként való rögzítéséhez egyszerűen csak rá kell kattintani a csillagra, ami (témától függően) valahol a címsor mellett helyezkedik el. Ennél egyszerűbb megoldást nem ismerek. Azt is be lehet állítani, hogy a könyvjelzőid minden általad használt számítógépen automatikusan szinkronizálódjanak. Esetleg érdemes lenne körülnézned a telepíthető kiegészítők között is, mert a Chrome-hoz nagyon sokféle létezik, több könyvjelzőkezelő is.
2/3 anonim válasza:
A link előtt van egy földgömb, vagy most legalábbis az van, annak a neve favicon (jajjdejó ugye?) azt húzd oda ahova akarod berakja a gyorssávba, vagy a könyvjelzőbe is.
3/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszaitokat(:
sikerült: D
2010. okt. 2. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!