Hogy tudnám feloldani a facebookom?
Előre megjegyezném hogy egy hónapja egy vírust telepítettem a számítógépre és feltörték mindenemet. Ekkor a facebookomat is feltörték, le is zárolták viszont a személyi igazolványommal sikerült visszaszereznem azt is.
Na most rá egy hónappal kaptam ezt az üzenetet:
Donát, a fiókod zárolva van
Szokatlan tevékenységet észleltünk a fiókodnál. Ez azt jelentheti, hogy valaki tudomásod nélkül használta esetleg a fiókodat.
Fiók zárolva december 19, 2022
A profilod a saját védelmedben nem látható az emberek számára a Facebookon, és nem tudod használni a fiókodat.
Milyen lehetőségeim vannak?
Próbálj meg visszatérni egy olyan telefonról vagy számítógépről, amelyet korábban már használtál a Facebookra való bejelentkezésre.
Én ezek után, mint ahogy az üzenetben is látszik, probáltam több, gyakran facebookozásra használt eszközről is bejelentkezni, viszont mindenhol ez az üzenet fogadott. Valaki esetleg tudna segíteni, hogy miképp tudnám visszaszerezni ?
ugyan ez történt velem is..
nem tudom h lesz e megoldás.. én várok kicsit, aztán ha nem újra kell regisztrálni sztem :(
Okos gyerek vagy Te donátkacsa 😂vigyázz a vírusokkal! Így jár aki poreszoldalakon barangol! Egy jó vírusirtó legyen az első lépés!
Írj a Facebook supportnak, írd le mi tortent!
De olyan e-mailt adtál meg az újrahúzás után amit még soha? Vagy olyan tel számot?
Csak mert ha a régi emailed adtad meg akkor azért dobtak ki. (Húzd újra megint és adj meg zsír új e-mailt.)
én most ezekkel próbálkoztam, meglátjuk lesz e változás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!