Van abba valami rácio amikor belepek a facebook profilomba es milyen ismerösöket dob fel azt az 5-6 embert?
Figyelt kérdés
arra gondolok h azert dobja e fel azokat akiket eppen feldob h ök nezik e profilom vagy en oket es ez alapjan nagyobb vsloszinuseggel vannak ok elol…?? ez lehetseges?2022. dec. 19. 16:13
2/7 anonim válasza:
Közös profiladatok alapján történik az ajánlás, és akiknek a profilját te nézed. Nem fordítva, és az oldal továbbra sem mutatja vagy sejteti a profilod látogatóit.
3/7 anonim válasza:
Azt mondjak nincs .. de ha bele gondolsz amikor nezel valamit google akkor egybol dobalja be azokat a reklamokat a facebook ami az erdeklodesed targya volt.. tehat lehetseges lehet ez a profilokkal is.
4/7 anonim válasza:
Azon ismerőseid ismerőseit dobja fel, akiket meglátogattál, akit a hírfolyamon lájkoltál, hozzászóltál a posztjukhoz.
Van, aki nem visszaigazolt ismerősöm, nem szerepel az ismerőseim között, de megnéztem az oldalát.
Nem dobta fel, hogy ismerősneknajánlaná.
A meglévő, általam visszaigazolt ismerőseimnek az ismerőseid dobja fel.
5/7 A kérdező kommentje:
en nem arra gondolok akik nem ismerosem es azokat ajanlja jelolesre…hanem a sajat ismeroseimet akiket bedob a profilomba egy par embert h miert oket rakja be..h azt mi alapjan teszi ahogy teszi
2022. dec. 25. 10:57
6/7 anonim válasza:
Valami biztos van, de nem nyilvános hogy mi alapján történik a válogatás. Azokat előrébb szokta sorolni a rendszer, akivel gyakori az interakciód, hogy minél kevesebb kattintással érd el a profilját, ha szeretnéd. A többi csak vak találgatás.
7/7 anonim válasza:
Én olyanba vettem észre összefüggést, ha pl. vki ismerősöm lesz, posztolgat, és lájkolom, akkor sűrűn feldobja. Vagy pl. valakivel addig nem volt élénk kommunikáció, de elkezdünk beszélgetni több üzin keresztül, vagy visszaolvasok többször egy üzit, akkor is. De pl. akikkel hosszú évek óta rendszeresen beszélek, változó, és nem ritka, hogy olyan van a legtetején, akivel egy szót sem beszéltem még messengeren, nem is posztol, tutira nem nézeget stb. Szóval, messzemenő következtetést nem lehet levonni ezekből, csak annyit, hogy néha azért ajánl valakit, mert érzékeli, hogy népszerű nálad, néha meg azért, mert pont, hogy nem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!