Facebook: követés azonnali leállítása sok ember esetén?
Facebook esetén ha száznál is több az ismerős és azt szeretném, hogy a legtöbb ismerősnél a követést leállítani, de néhány ismerős esetén meghagyni a követést, erre van mód?
Rengeteg "engem nem érdeklő, számomra idegesítő" tartalmat osztanak meg és úgy gondolom, hogy a hírfolyam "engem érdeklő tartalmakkal telhetne meg" a sok irreleváns tartalom helyett.
Az, hogy ki, mit oszt meg, a magánügye. Ha neked nem tetszik, kövesd ki őket, én is ezt tettem jó pár emberrel.
Azt hiszem, valahol van olyan, hogy kedvencek, vagy mi kategória, s akkor azok posztjait látod gyakrabban.
Másik megoldás, hogy átpörgetsz a téged nem érdeklő posztokon, mint egy érett felnőtt…
nem mondtam hogy ne lenne a magánügyük.
Sokszáz számomra irreleváns tartalommal találkozás után jobb lenne egyszerre sokaknál leállítani a követést.
Őrült hangulatában van/elutazott/áldottnak érzi magát/x helyen van Y Z stb társaságában stb.
Egyébként az érettséget ne átgörgetésben mérd, szerintem.
Neked nem releváns, neki az.
Egészen biztos, hogy neked is van olyan posztod, amely mást hidegrn hagy.
Azoknak szól, akikkel közös az érdeklődés.
"Egészen biztos, hogy neked is van olyan posztod, amely mást hidegrn hagy."
Regisztráció óta egyetlenegyszer se osztottam meg semmit sem.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy más se osszon meg semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!