Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Új facebook fiókhoz miért nem...

Új facebook fiókhoz miért nem kapcsolt hozzá email címet?

Figyelt kérdés

Most regisztráltam, és amikor be szeretnék lépni, azt írja ki, hogy "A megadott email cím nincs fiókhoz kapcsolva. Megkeresheted a fiókot és bejelentkezhetsz."

Oldalt a lehetőségeknél, mivel már be voltam jelentkezve, felajánlja az új profilom. Ha arra rákattintok, és beírom a jelszót, akkor gond nélkül beenged. Viszont egy idegen gépről nem, vagy ha nem a felajánlott lehetőségre megyek oldalt, akkor szintén nem enged be.

Mi lehet ennek az oka? A beállításoknál is órákig keresgéltem és nem találtam meg, hogyan lehetne megoldani ezt a problémát, hogy az email hozzá legyen rendelve. De ez így nem jó, hiába tudok az oldalt felajánlott fiókokon keresztül ide is belépni, ha az valami miatt eltűnik, akkor ennyi volt.

2022. dec. 15. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Aktiváltad a fiókot a regisztráció után? Ki szoktak küldeni egy e-mailt amiben van egy link, ezzel hagyod jóvá és lesz végleges a regisztráció. Ha ezt kihagyod, egyes oldalak 24-48 órán belül törlik a felhasználót, mert nem történt meg a véglegesítés.
2022. dec. 15. 22:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem kaptam aktiváló emailt, amit furcsálltam is. A spamben sem volt. Nem tudom számít-e, de az email címem is frissen regisztrált. A beállításoknál próbáltam kutatni, hátha újra tudom küldetni az aktiváló emailt, de nem szerepel még az email címem sem az adataim között. Csak a név, meg még 1-2 beállítás. Akit kérdeztem, nekik azon az oldalon ott van az email cím, és módosítani is tudják ha szeretnék.
2022. dec. 15. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
2022. dec. 15. 22:48
 4/4 Pelenkásfiú ***** válasza:

Gondolom, telefonszámmal regisztráltál.

Azt írd be az e-mail cím helyére belépéskor. +36xx......

2022. dec. 15. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!