Miért nem enged a facebook a regisztráció után tovább lépnem ugyanazon a gépen?
Miután regisztrálok ki kell tölteni egy kérdést, hogy nem-e vagyok robot aztán az e-mail címemre küld egy kódot és eddig rendben van de utána az az üzenet jön, hogy korábbi tevékenységek miatt a regisztrált fiókomat senki sem látja és én sem senkiét és magyarán nem ér a regisztrált fiók semmit mert állítólag ezen a gépen korábban olyan facebook-os tevékenység folyt ami miatt fel van függesztve a frisszen regisztrált fiók.
De hát az már a múlt, nem? Például "csináltam a fesztivált":-) a facebook-on 5 éve de miért nem enged a mostani regisztrációm után tovább lépnem? Teszem azt 5 éve más néven facebook-oztam (ki nem?) de mostanra benőtt a fejem lágya és a sajátomon tenném és akkor miért nem engedi?
Ez a buta gép nem tud rugalmas lenni mint az ember? Az ember tanul a hibáiból, megbánja bűneit, aztán tovább, előre lép. De ez a buta gép nem felejt?
Tehát a kérdésem:
Van-e rá mód, hogy a regisztrációs procedúra után ugyanarról a gépről a kód megadása után felengedjen ez a...ez a buta gép?
Igen. Egy tök új email címmel hozd létre, és használj tök új böngészőt.
Az nem jó ha letörlöd a böngészőt, és újratelepíted. Porrtable böngésző jó, vagy szedj le egy olyat amit nem használtál. (Vagy ha nem akarsz böngészőt váltani, akkor azt tudod csinálni hogy húzd újra a windowst.)
Ha meg esetleg kérne tel számot, akkor olyat adj meg amit soha senki sehol nem írt még be az fb-nek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!