Miért nem látja a telefonom az 5GHz-es Wi-Fi hálózatot? Többi lent.
Figyelt kérdés
Érdekes módon a 6 éves Huawei telefonom látja a Wi-Fi router-em 5Ghz-es csatornáját, de az egy éves telefonom nem, csak a 2,4Ghz-est, mi lehet az oka? Újraindítottam mindent, töröltem a telefonokból az összes Wi-Fi hálózatot. Az 5Ghz-es hálózatot nem is látja az új telefonom, tehát nem csak csatlakozni nem tudok hozzá, hanem nincs mihez, mert nem látja. Mi lehet a gond? Tp Link Router-ről van szó.2022. dec. 14. 20:55
1/6 anonim válasza:
Ügyesen leírtad, hogy milyen telefon
2/6 A kérdező kommentje:
Samsung A12 talán meg egy Xiaomi, de annak nem tudom a pontos típusát.
2022. dec. 14. 21:05
3/6 Argloss válasza:
Mostanában kispórolják az alsó kategóriás telefonokból az 5ghz-es wifit.
4/6 anonim válasza:
Abba csak 1 sávos wifi modul van. Azért nem is látja.
5/6 anonim válasza:
Samsung A12: Wi-Fi 802.11 b/g/n azaz 5GHz-et NEM támogatja
6/6 anonim válasza:
A WiFi modem sajnos csak egycsatornás, az általunk próbált routerekkel 65 Mb/s volt az elméleti maximális sebesség, 802.11a/b/g/n szabványú hálózatokra megy fel, adottak Direct és HotSpot funkciók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!