Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Iwiwen már tényleg nem lehet...

Iwiwen már tényleg nem lehet lebukás nélkül "nézelődni"?

Figyelt kérdés

A program valódi és már tényleg mutatja hogy ki nézett ránk?

[link]

2010. okt. 1. 08:24
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Csak azokat mutatja, akiknek szintén telepítve van az alkalmazás. Tehát ha neked nincs telepítve, akkor továbbra sem fognak látni.
2010. okt. 1. 08:46
 2/6 anonim válasza:
100%

"De cserébe az alkalmazásért én is kérnék tőled valamit!

1. Csak tedd ki légyszives az alábbi szöveget az üzenőfaladra:

Tudd meg ki nézegeti az iwiw adatlapodat!

2. Az alábbi szöveggel írj egy üzenetet, és küldd el legalább öt embernek! A téma legyen ez: Iwiw- Ki nézte meg az adatlapomat?

Szeretnéd tudni, hogy ki nézte meg az adatlapodat? Nézd meg a linket: http://wwwbitly/9ABgYq

Küldd tovább minél több ismerősödnek az üzenetet, mert a rendszer csak ez alapján tud azonosítani(UserID) és így tudja megmutatni, hogy ki nézte meg az adatlapod!

Ha a fenti két lépést teljesítetted, akkor tudod letölteni az alkalmazást, az alábbi linkre kattintva:

iwiw who viewed me_app_telepítés

Használd egészséggel!"

Ezek a küldd el 5 embernek utána tudod letölteni című mondat elég gyanús. Kamu az egész, nem lehet megnézni ki nézte meg az adatlapodat! Egy sz*r körlevelet akar valaki csinálni, ennyi. Olvasd végig az egészet csak. FAKE

2010. okt. 1. 08:47
 3/6 anonim válasza:
100%

majd akkor lesz ez biztos és bármi ha a gépház kiirja és látsz olyan funkciot hogy látogatok vagy kik láttak stb..

egyébként csak ugy lenne jo szerintem ha lenne olyan funkcio h rejtve/nem rejtve lépsz be.

2010. okt. 1. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szarblog? már eleve ez milyen név? Nem mondhatnám, hogy hiteles. Az én ismerőseim közül is "felrakták" csomóan, mondták is, hogy nem történt semmi:) Még jó, hogy nem vírust kaptak:)
2010. okt. 1. 09:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Bízom benne, hogy valóban csak kamu, mert az iwiwen szoktam kiélni a kíváncsiságomat. :)

2010. okt. 1. 16:07
 6/6 anonim válasza:
100%

Ez a "ki nézegeti az iwiw adatlapodat" egy jelszó-lopó program,tehát gratulálok mindenkinek aki telepítette! Javaslom,hogy azonnal távolítsátok el az alkalmazást a gépetekről,és minél előbb változtassátok meg a jelszavatokat de nézd meg a ezt a web oldalt [link]

valamint EZT az üzenetet küldjétek tovább minél több embernek,ne a hülyeségeket!

2010. okt. 3. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!