Szerintetek jelentsem vagy jelenthetem?
Figyelt kérdés
Volt egy kis nézeteltérésünk egy hölggyel (én is hölgy vagyok) aki kirakta az idővonalára az én profilom képernyőfotóját, illetve azt, hogy mit írtam neki messengeren. Egy "kedves" pár mondatot hozzátéve. Na most erre jönnek neki a röhögő fejek, illetve kommentek, melyeket ő gondolom élvez.Profilképem nincs kinn, viszont a nevem, végzettségem ott van.
Gondoltam jelentem a facebook felé a posztot, mert ez így elég megalázó, még akkor is, ha profilkép nincs.
Ja, nem ismerjük egymást.
2022. dec. 11. 23:13
2/4 anonim válasza:
Egy próbát megér, hogy jelentsd.
3/4 anonim válasza:
Sajna nem sok eselyed van, mert eloszor AI alapitja meg hogy szabalyt sert-e, aztan kerhetsz hivatalosan ellenorzest, de ott sem nagyon van eselyed, es idoigenyes is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!