Nlc. válaszkereső oldal törölte a fiókomat?
Mit értesz "nem enged" alatt? Ha törölték a fiókot, általában kiírják az oldalak, hogy az adott belépési adatokkal nem létezik fiók a rendszerben. Ha tiltottak, arról üzenetet szoktak küldeni. A harmadik lehetőség, hogy valamilyen rendszerhiba miatt átmenetileg nem elérhető, ez magától meg szokott javulni egy idő után és nincs teendőd vele.
Biztos, hogy elérhető az a szolgáltatást amibe be akarsz lépni?
"2022.09.09.-én az nlc. válaszkereső szolgáltatása bezárt."
Be írtam az email címemet jelszót de hibát adott akkor kértem új jelszót de nem jött meg az email címemre.
Amennyiben korábban ezzel az e-mail címmel regisztráltál a rendszerünkbe, emailt fogsz kapni a teendőkről.
"Biztos, hogy elérhető az a szolgáltatást amibe be akarsz lépni?"
Az nem csak a válaszkeresőre érvényes?
A StartLogin egy központi belépőoldal, mellyel jelenleg a Startlap Mobil, a Nők Lapja, a Nosalty, a 24.hu és a Magazin Centrum kényelmesebb igénybevételét biztosítjuk.
Így már világos, a rendszer még működik, csak az adott szolgáltatás nem - akkor tárgytalan az előző válasz.
Megnézted, hogy nem sorolta-e be a leveleződ esetleg levélszemétnek (spam) az üzenetet, vagy rakta be egy olyan almappába (pl. promóció), amit esetleg figyelmen kívül hagytál?
Mindent át néztem az levelezőn, nyáron még be tudtam rájuk lépni.
Csak mindig ezen az oldalon akar bejelentkeztetni engem a StartLogin oldalon.
A válaszkeresőre regisztráltam régen és lett egyből Nők Lapja nlc oldalra fiókom.
Az nem lehet hogy megszűnt a válaszkereső és így a többi szolgáltatáshoz is megszűnt a fiókom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!