Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezt miért kaptam?

Anett324 kérdése:

Ezt miért kaptam?

Figyelt kérdés

Hurrà, megérkeztél Szerbiàba!

Egy szerbiai, EU dìjzònàn kìvüli mobilhàlòzatra csatlakoztàl, ahol a mobilhasznàlat dìjai eltérnek az otthonitòl.

Ha Te hìvsz fel valakit, beleértve a magyarorszàgi szàmokat: 393 Ft/perc

Ha fogadsz egy bejövö hìvàst: 144 Ft/perc

Ha mobilnetezel, és van az EU-n kìvüli orszàgban felhasznàlhatò adatkereted a csomagodban, akkor azt itt is felhasznàlhatod.

Egyéb esetben vàsàrolhatsz Mobilnet bövìtöt vagy bekapcsolhatod a forgalmi dìjas Vilàgutazò Net bövìtöt melynek dìja: 3369,5 Ft/1 MB

Mobilnet bövìtö vàsàrlàs, bekapcsolàs és egyenleg: telekom.hu/tovabbnetezek

Tovàbbi részleteket itt talàlsz: telekom.hu/szerbia

A fenti oldalak megtekintése dìjmentes.

A különleges dìjazàsù szàmok hìvàsànak àra vàltozhat, ha külföldröl telefonàlsz!

Kellemes külföldi tartòzkodàst! Vàrunk haza!

Telekom

A telefont nem használtam odakint, jóval Tompa előtt kikapcsoltam a netet rajta.

2022. dec. 11. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az adótorony jele nem áll meg az országhatárnál, normális hogy megkapod a lefedett területen az üzenetet. Ha nem használtad, nem vonatkozik rád a tartalma, attól még a szolgáltató kiküldi, mert tájékoztatnia kell.
2022. dec. 11. 16:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez sima általános roaming információ. Minden egyes külföldi adótoronyra átállásnál megkapod.
2022. dec. 11. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!