Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet egy barátunkat...

Hogy lehet egy barátunkat megtalálni a neten?

Figyelt kérdés

Egy játékban ismerkedtünk össze, elhaverkodtunk, voltak közös témáink, de élőben sosem találkoztunk. Négy hónapja beszélgettünk, szinte naponta, de egy hete egyik napról a másikra eltűnt, nem válaszolt a beszélgetés kellős közepén. Máskor általában jeleni szokta, ha nem lesz elérhető.

Néhány dolgot tudok róla, de nem tudom megkeresni, mert elég átlagos neve van.

Arra gondoltam, hogy valami történt vele. Mostanában nem volt jó passzban lelkileg. Hogy lehetne őt megtalálni? Vannak ilyen oldalak? Annyit tudok róla, hogy mi a teljes neve, mikor és hol született, mik a hobbijai de így kb ennyi.

Ha a legrosszabb válik valóra, és esetleg hirtelen meghalt vagy balesetett szenvedett, akkor is jó lenne megtalálni, hisz online akkor is barátom volt, jókat dumáltunk. Sajnálnám.

Mit tudnék tenni?

2022. dec. 10. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Telefonszáma nincs meg?

Nekem a barátaim száma mind megvan, mert sosem lehet tudni, mikor nem leszünk elérhetőek a neten.

2022. dec. 10. 19:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Nincs sajnos. Tudom, hogy nagy hülyeség volt kihagyni a számcserét, de valahogy nem is gondoltam, hogy ilyen jóban leszünk. Csak online játékostársak voltunk az elején, akik kiengedik a gőzt a nap végén, most, hogy nincsen, jövök rá, mennyi mindenben támogattuk egymást. Így lelkileg, tudjátok. Mint a haverok egy sör mellett. Mindegy. Szarul érint, mert nincs oka nem válaszolni. Ezért szeretném megtalálni, akár facebookon vagy valahol. És ha már csak a "részvétem" hozzászólásokat látom, meg a fekete profilképet, az is egy infó. Az utolsó pár üzenetem neki, hogy helló, mi van veled, jól vagy, mi van veled, hello, hello, hello... ezeket már nem is látta.

Ha valaki meghal, az anyja, vagy apja, vagy barátnője, vagy valaki csak kiteszi a facebookra.

2022. dec. 10. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

facen esetleg megpróbálhatod megkeresni, azt hiszem van rajta valami szűrőféleség, hogy X nevűeket, akik Y vásosban születtek..

Az utolsó mondatoddal pedig nem értek egyet,

2022. dec. 10. 20:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Már próbáltam, de ilyen nagyon gyakori neve van, és hát egyik ismerősömnek sem az ismerőse, mivel játékból ismertük meg egymást, nem valakin keresztül.

Nincs valami app vagy program, amivel meg lehet nézni mondjuk a webes aktivitását? Mondjuk ha azt látnám, hogy sehova nem lépett be már egy hete, az egyértelmű jel lenne, és el tudnám fogadni a tényt. Vagy mit tudom én. Csak szólogatom itt, és semmi válasz, és ez csak még inkább lehangol.

A másik, még rosszabb variáció, hogy talán elege lett belőlem? Én voltam a fiatalabb, és sokszor hallgattam őt az életről, mesélt érdekes dolgokat. Nekem gyerekkoromban meghalt az apám, akivel nagyon jól kijöttem, és ő meg kicsit olyan volt, mintha pótapa lett volna. Lehet, hogy elege lett abból, hogy felnézek rá, vagy...? Kicsit már sok voltam neki, és letiltott?

Mondjuk ezt is el tudnám fogadni, csak akkor jó lett volna, ha a szemembe mondja.

Nem tudom, mi van, tényleg.

2022. dec. 10. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok? Ha elég idős, akkor megnézném például a MyVIP-en is, és ha megtaláltam, akkor megnézném, kik ott az ismerősei. És ha van, olyan ismerőse, akinek a neve nem átlagos, akkor jó eséllyel megtalálom a Facebook-on is.

Esetleg az e-mail címére is rákereshetsz, ha tudod az e-mail címét.

2022. dec. 10. 21:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, egyikünk 20-as másikunk 30-as éveiben jár. A My VIP nem volt rossz ötlet, nagyon jól lehet keresni rajta, de nem volt fenn.
2022. dec. 10. 23:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Meglett, válaszolt, de nincs jól. Köszi mindenkinek!
2022. dec. 12. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!